Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Inspirerende trailrun-video: Trail Verbier St-Bernard

Door Matthijs van der Pol

Winter is coming. Persoonlijk ben ik daar heel blij mee en kijk ik uit naar alle activiteiten die ik komende winter kan gaan doen. Maar de drempel om naar buiten te gaan om te trainen voor de trailruns van komende zomer is voor veel mensen nog wel eens een issue. Laat ik mezelf geen heilige noemen, want ook ik kan last hebben van de nodige tegenzin om mijn trainingsuren te maken.

Voor mijzelf is het belangrijk is om een heel helder doel voor ogen te hebben. Als je weet waar je het allemaal voor doet, dan krijg je vanzelf extra motivatie om te trainen. Dus voordat je naar buiten toe gaat om te sporten, neem eerst een warme chocomel, thee of koffie en geniet van de onderstaande video van 26 minuten over de Trail Verbier St-Bernard. Deze trail ligt in de Zwitserse Alpen.

Na het zien van deze video heb jij vast en zeker gelijk de motivatie om je hardloopschoenen aan te trekken en te gaan trainen. Ook is er een teaser / trailer van nog geen twee minuten beschikbaar. Deze kun je kijken als je weinig tijd hebt en een espresso neemt in plaats van een grote cappuccino. Geniet ervan!

Trail Verbier St-Bernard

6 en 7 juli vindt de volgende editie van de Trail Verbier St-Bernard plaats. De Zwitserse Alpen zijn natuurlijk een fantastische omgeving om een mooie trailrun te organiseren en deze kans hebben ze daardoor dan ook maar weer benut.

De afstanden:

  • X-Alpine: 111 kilometer met 8.400 hoogtemeters
  • X-Traversée:  73 kilometer met 4.900 hoogtemeters
  • Verbier Marathon: 43 kilometer met 3.500 hoogtemeters
  • Liddes-Verbier: 29 kilometer met 2.500 hoogtemeters

Wil je meer weten? Bekijk de website: trailvsb.com en geniet van deze korte teaservideo.

Mountainreporters Trailrun Trail Verbier St-Bernard
Bron: Verbier.ch

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer