klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Inspirerende trailrun-video: Trail Verbier St-Bernard

Door Matthijs van der Pol

Winter is coming. Persoonlijk ben ik daar heel blij mee en kijk ik uit naar alle activiteiten die ik komende winter kan gaan doen. Maar de drempel om naar buiten te gaan om te trainen voor de trailruns van komende zomer is voor veel mensen nog wel eens een issue. Laat ik mezelf geen heilige noemen, want ook ik kan last hebben van de nodige tegenzin om mijn trainingsuren te maken.

Voor mijzelf is het belangrijk is om een heel helder doel voor ogen te hebben. Als je weet waar je het allemaal voor doet, dan krijg je vanzelf extra motivatie om te trainen. Dus voordat je naar buiten toe gaat om te sporten, neem eerst een warme chocomel, thee of koffie en geniet van de onderstaande video van 26 minuten over de Trail Verbier St-Bernard. Deze trail ligt in de Zwitserse Alpen.

Na het zien van deze video heb jij vast en zeker gelijk de motivatie om je hardloopschoenen aan te trekken en te gaan trainen. Ook is er een teaser / trailer van nog geen twee minuten beschikbaar. Deze kun je kijken als je weinig tijd hebt en een espresso neemt in plaats van een grote cappuccino. Geniet ervan!

Trail Verbier St-Bernard

6 en 7 juli vindt de volgende editie van de Trail Verbier St-Bernard plaats. De Zwitserse Alpen zijn natuurlijk een fantastische omgeving om een mooie trailrun te organiseren en deze kans hebben ze daardoor dan ook maar weer benut.

De afstanden:

  • X-Alpine: 111 kilometer met 8.400 hoogtemeters
  • X-Traversée:  73 kilometer met 4.900 hoogtemeters
  • Verbier Marathon: 43 kilometer met 3.500 hoogtemeters
  • Liddes-Verbier: 29 kilometer met 2.500 hoogtemeters

Wil je meer weten? Bekijk de website: trailvsb.com en geniet van deze korte teaservideo.

Mountainreporters Trailrun Trail Verbier St-Bernard
Bron: Verbier.ch

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer