Inspirerende trailrun-video: Trail Verbier St-Bernard

Door Matthijs van der Pol

Winter is coming. Persoonlijk ben ik daar heel blij mee en kijk ik uit naar alle activiteiten die ik komende winter kan gaan doen. Maar de drempel om naar buiten te gaan om te trainen voor de trailruns van komende zomer is voor veel mensen nog wel eens een issue. Laat ik mezelf geen heilige noemen, want ook ik kan last hebben van de nodige tegenzin om mijn trainingsuren te maken.

Voor mijzelf is het belangrijk is om een heel helder doel voor ogen te hebben. Als je weet waar je het allemaal voor doet, dan krijg je vanzelf extra motivatie om te trainen. Dus voordat je naar buiten toe gaat om te sporten, neem eerst een warme chocomel, thee of koffie en geniet van de onderstaande video van 26 minuten over de Trail Verbier St-Bernard. Deze trail ligt in de Zwitserse Alpen.

Na het zien van deze video heb jij vast en zeker gelijk de motivatie om je hardloopschoenen aan te trekken en te gaan trainen. Ook is er een teaser / trailer van nog geen twee minuten beschikbaar. Deze kun je kijken als je weinig tijd hebt en een espresso neemt in plaats van een grote cappuccino. Geniet ervan!

Trail Verbier St-Bernard

6 en 7 juli vindt de volgende editie van de Trail Verbier St-Bernard plaats. De Zwitserse Alpen zijn natuurlijk een fantastische omgeving om een mooie trailrun te organiseren en deze kans hebben ze daardoor dan ook maar weer benut.

De afstanden:

  • X-Alpine: 111 kilometer met 8.400 hoogtemeters
  • X-Traversée:  73 kilometer met 4.900 hoogtemeters
  • Verbier Marathon: 43 kilometer met 3.500 hoogtemeters
  • Liddes-Verbier: 29 kilometer met 2.500 hoogtemeters

Wil je meer weten? Bekijk de website: trailvsb.com en geniet van deze korte teaservideo.

Mountainreporters Trailrun Trail Verbier St-Bernard
Bron: Verbier.ch

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer