Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Inspirerende trailrun-video: Trail Verbier St-Bernard

Door Matthijs van der Pol

Winter is coming. Persoonlijk ben ik daar heel blij mee en kijk ik uit naar alle activiteiten die ik komende winter kan gaan doen. Maar de drempel om naar buiten te gaan om te trainen voor de trailruns van komende zomer is voor veel mensen nog wel eens een issue. Laat ik mezelf geen heilige noemen, want ook ik kan last hebben van de nodige tegenzin om mijn trainingsuren te maken.

Voor mijzelf is het belangrijk is om een heel helder doel voor ogen te hebben. Als je weet waar je het allemaal voor doet, dan krijg je vanzelf extra motivatie om te trainen. Dus voordat je naar buiten toe gaat om te sporten, neem eerst een warme chocomel, thee of koffie en geniet van de onderstaande video van 26 minuten over de Trail Verbier St-Bernard. Deze trail ligt in de Zwitserse Alpen.

Na het zien van deze video heb jij vast en zeker gelijk de motivatie om je hardloopschoenen aan te trekken en te gaan trainen. Ook is er een teaser / trailer van nog geen twee minuten beschikbaar. Deze kun je kijken als je weinig tijd hebt en een espresso neemt in plaats van een grote cappuccino. Geniet ervan!

Trail Verbier St-Bernard

6 en 7 juli vindt de volgende editie van de Trail Verbier St-Bernard plaats. De Zwitserse Alpen zijn natuurlijk een fantastische omgeving om een mooie trailrun te organiseren en deze kans hebben ze daardoor dan ook maar weer benut.

De afstanden:

  • X-Alpine: 111 kilometer met 8.400 hoogtemeters
  • X-Traversée:  73 kilometer met 4.900 hoogtemeters
  • Verbier Marathon: 43 kilometer met 3.500 hoogtemeters
  • Liddes-Verbier: 29 kilometer met 2.500 hoogtemeters

Wil je meer weten? Bekijk de website: trailvsb.com en geniet van deze korte teaservideo.

Mountainreporters Trailrun Trail Verbier St-Bernard
Bron: Verbier.ch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer