Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Mocht je naar Malaga gaan, sla dan een bezoek aan de schitterende stad Ronda niet over. Ronda ligt slechts op 100 kilometer afstand van Malaga in Andalusië. De stad is onder andere bijzonder vanwege de Tajo de Ronda kloof die dwars door de stad heen loopt. De kloof split dan de stad ook door tweeën. Er zijn verschillende bruggen welke de kloof overspannen. De Puente Nuevo is de bekendste en de nieuwste. Hij vervangt de oude, welke in 1740 was ingestort. Tijdens de burgeroorlog (1936-1939) werd de brug zelfs gebruikt als gevangenis. Daar werden republikeinen opgesloten en gemarteld. Veel gevangenen zijn destijds via het raam naar beneden gegooid. Ronda heeft een rijke geschiedenis met veel bezienswaardigheden en met mooie vergezichten. Trek minimaal een hele dag uit om Ronda te verkennen! Verken alvast de stad door de foto’s welke reporter Karin maakte.

Je kan dus door de kloof lopen. Entree kost 2,50, maar dan heb je wel de mooiste uitzicht.

Bekijk ook het fotoverslag van de Caminito Del Rey!

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer