Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Mocht je naar Malaga gaan, sla dan een bezoek aan de schitterende stad Ronda niet over. Ronda ligt slechts op 100 kilometer afstand van Malaga in Andalusië. De stad is onder andere bijzonder vanwege de Tajo de Ronda kloof die dwars door de stad heen loopt. De kloof split dan de stad ook door tweeën. Er zijn verschillende bruggen welke de kloof overspannen. De Puente Nuevo is de bekendste en de nieuwste. Hij vervangt de oude, welke in 1740 was ingestort. Tijdens de burgeroorlog (1936-1939) werd de brug zelfs gebruikt als gevangenis. Daar werden republikeinen opgesloten en gemarteld. Veel gevangenen zijn destijds via het raam naar beneden gegooid. Ronda heeft een rijke geschiedenis met veel bezienswaardigheden en met mooie vergezichten. Trek minimaal een hele dag uit om Ronda te verkennen! Verken alvast de stad door de foto’s welke reporter Karin maakte.

Je kan dus door de kloof lopen. Entree kost 2,50, maar dan heb je wel de mooiste uitzicht.

Bekijk ook het fotoverslag van de Caminito Del Rey!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer