ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Met kano en fiets door het onherbergzame landschap

Door: Pauline van der Waal

Tsja, dit televisieprogramma trok nogal mijn aandacht. Ik zou namelijk eigenlijk op dit moment in het prachtige Yukon zijn, in Canada. Helaas gooide het coronavirus ook bij mij roet in het eten. Als alternatief zit ik vanavond voor de televisie, om het bijzondere verhaal van Yasmine te bekijken.

Yasmine in Yukon

Yasmine heeft een burnout gehad en is daardoor haar zelfvertrouwen kwijt. Om dat terug te vinden vertrekt ze naar het onherbergzame Canada. Ze gaat de uitdaging aan om de Yukon Rivier al kanoend te bedwingen, over een lengte van maar liefst 130 kilometer. Daarna stapt ze op de fiets om via de Dempster Highway naar de poolcirkel te fietsen. Onderweg vindt ze letterlijk beren op de weg!

De aflevering is te zien op 16 maart om 21.25 uur. Later terugkijken kan natuurlijk ook, via de website van NPO 3: Back on Track.

Over Back on Track

Op reis kun je letterlijk nieuwe wegen inslaan. In dit bijzondere programma worden jongeren met psychische problemen of tegenslagen dan ook op reis gestuurd. Ze gaan een extreme uitdaging aan om een nieuwe start te maken op weg naar herstel.

Je kunt ook de eerdere afleveringen bekijken op de website van NPO 3.

Hoofdfoto: Pixabay

 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.