klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Tja, dit televisieprogramma trok nogal mijn aandacht. Ik zou namelijk eigenlijk op dit moment in het prachtige Yukon zijn, in Canada. Helaas gooide het coronavirus ook bij mij roet in het eten. Als alternatief zit ik vanavond voor de televisie, om het bijzondere verhaal van Yasmine te bekijken. Yasmine heeft een burnout gehad en is daardoor haar zelfvertrouwen kwijt.

Om dat terug te vinden vertrekt ze naar het onherbergzame Canada. Ze gaat de uitdaging aan om de Yukon Rivier al kanoend te bedwingen, over een lengte van maar liefst 130 kilometer. Daarna stapt ze op de fiets om via de Dempster Highway naar de poolcirkel te fietsen. Onderweg vindt ze letterlijk beren op de weg!

De aflevering is te zien op 16 maart om 21.25 uur. Later terugkijken kan natuurlijk ook, via de website van NPO 3: Back on Track.

Over Back on Track

Op reis kun je letterlijk nieuwe wegen inslaan. In dit bijzondere programma worden jongeren met psychische problemen of tegenslagen dan ook op reis gestuurd. Ze gaan een extreme uitdaging aan om een nieuwe start te maken op weg naar herstel. Je kunt ook de eerdere afleveringen bekijken op de website van NPO 3.

Hoofdfoto: Pixabay

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer