ADVERTENTIENKBV
Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

Blizzard Beach

Blizzard Beach is het grootste Disney-waterpark gelegen in het Walt Disney World Resort in Florida. Dat is op zich nog niet zo bijzonder maar wel dat het gebouwd is alsof je je op de piste bevind in een spierwit winterlandschap.

Ik vind het geweldig! Het is gebouwd als een compleet wintersportoord met sneeuw en ijs, een echte stoeltjeslift en een berg met een skischans.

Hoe leuk is het om Eens in je zwembroek in Een wintersportoord te verblijven!

Blizzard
Een echte skischans

Mount Gushmore

De glijbaan Summit Plummet boven op Mount Gushmore is het echte hoogtepunt van dit park. Tijdens de val van veertig meter bereik je met gemak een snelheid van bijna 100 kilometer per uur!  Verder kun je hier ook nog vele andere waterattracties tegenkomen zoals wild-water-varen en je kunt er dobberen op een rubberen band.

Geweldig park voor waterratten!

De Mount Gushmore is het centrale punt van de vele waterattracties die het park biedt. Deze “berg” is het vijfde hoogste punt in Florida, met 27 meter hoogte. Daar lachen wij natuurlijk om maar wacht maar af wanneer je bovenaan deze glijbaan staat! Deze berg is ook echt verdeeld in drie pistes, een groene, rode en paarse piste. Net echt toch?

Blizzard
Steile hellingen!

Bewaren

Advertentie

Doe ook mee met de Week van de Bergsport. Klik hier voor meer informatie!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.