Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Mountainreporters op een Zandsculpturenfestijn. Wat heeft dat met outdoor te maken?

Door: Marloes van Pareren

Zandsculpturenfestijn
Reis om de wereld tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn 2019.

Op 11 april 2019 is het jaarlijks terugkerende Zandsculpturenfestijn op de Veluwe feestelijk geopend. Het thema van dit jaar is “Reis om de wereld”. Reden om aan Mountainreporters een bijdrage te vragen in de vorm van foto’s om het festijn mee aan te kleden.

Zandsculpturenfestijn
Verschillende bekende wereldleiders maken hun opwachting tijdens het festijn.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

Tijdens de editie 2019 ga je echt even op reis. Je boardingkaart lever je in bij één van de stewardessen en even later sta je al oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. En… dat is nog maar het begin van je ontdekkingsreis. De onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, de schitterende eilanden, de mooiste markten, de bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer komt aan bod. 

Wandel op je gemak rondom de wereld.

Namens Mountainreporters zijn er tijdens het Zandsculpturenfestijn drie reporters vertegenwoordigd. Sabrina Gaudio, Manja Herrebrugh en Marloes van Pareren. De foto’s zijn een kleurrijke aanvulling op de prachtige zandsculpturen die door kunstenaars uit binnen-en buitenland met veel zorg gemaakt zijn.

Zandsculpturenfestijn
De trotse Mountainreporters onder de door hen gemaakte foto’s. Met de klok mee: Marloes van Pareren, Sabrina Gaudio en Manja Herrebrugh.

Het Zandsculpturenfestijn is, afgezien van zondags, dagelijks te bezoeken aan de Barnevelderweg 5 in Garderen. En voor de wandelaars onder ons is een bezoek hieraan perfect te combineren met een wandeling over de Veluwe, die je aan het eind van de zandweg naar het festijn zo binnen wandelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer