ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Mountainreporters op een Zandsculpturenfestijn. Wat heeft dat met outdoor te maken?

Door: Marloes van Pareren

Zandsculpturenfestijn
Reis om de wereld tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn 2019.

Op 11 april 2019 is het jaarlijks terugkerende Zandsculpturenfestijn op de Veluwe feestelijk geopend. Het thema van dit jaar is “Reis om de wereld”. Reden om aan Mountainreporters een bijdrage te vragen in de vorm van foto’s om het festijn mee aan te kleden.

Zandsculpturenfestijn
Verschillende bekende wereldleiders maken hun opwachting tijdens het festijn.

‘t Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

Tijdens de editie 2019 ga je echt even op reis. Je boardingkaart lever je in bij één van de stewardessen en even later sta je al oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. En… dat is nog maar het begin van je ontdekkingsreis. De onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, de schitterende eilanden, de mooiste markten, de bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer komt aan bod. 

Wandel op je gemak rondom de wereld.

Namens Mountainreporters zijn er tijdens het Zandsculpturenfestijn drie reporters vertegenwoordigd. Sabrina Gaudio, Manja Herrebrugh en Marloes van Pareren. De foto’s zijn een kleurrijke aanvulling op de prachtige zandsculpturen die door kunstenaars uit binnen-en buitenland met veel zorg gemaakt zijn.

Zandsculpturenfestijn
De trotse Mountainreporters onder de door hen gemaakte foto’s. Met de klok mee: Marloes van Pareren, Sabrina Gaudio en Manja Herrebrugh.

Het Zandsculpturenfestijn is, afgezien van zondags, dagelijks te bezoeken aan de Barnevelderweg 5 in Garderen. En voor de wandelaars onder ons is een bezoek hieraan perfect te combineren met een wandeling over de Veluwe, die je aan het eind van de zandweg naar het festijn zo binnen wandelt.

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.