Mountainreporters op een Zandsculpturenfestijn. Wat heeft dat met outdoor te maken?

Door: Marloes van Pareren

Zandsculpturenfestijn
Reis om de wereld tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn 2019.

Op 11 april 2019 is het jaarlijks terugkerende Zandsculpturenfestijn op de Veluwe feestelijk geopend. Het thema van dit jaar is “Reis om de wereld”. Reden om aan Mountainreporters een bijdrage te vragen in de vorm van foto’s om het festijn mee aan te kleden.

Zandsculpturenfestijn
Verschillende bekende wereldleiders maken hun opwachting tijdens het festijn.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

Tijdens de editie 2019 ga je echt even op reis. Je boardingkaart lever je in bij één van de stewardessen en even later sta je al oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. En… dat is nog maar het begin van je ontdekkingsreis. De onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, de schitterende eilanden, de mooiste markten, de bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer komt aan bod. 

Wandel op je gemak rondom de wereld.

Namens Mountainreporters zijn er tijdens het Zandsculpturenfestijn drie reporters vertegenwoordigd. Sabrina Gaudio, Manja Herrebrugh en Marloes van Pareren. De foto’s zijn een kleurrijke aanvulling op de prachtige zandsculpturen die door kunstenaars uit binnen-en buitenland met veel zorg gemaakt zijn.

Zandsculpturenfestijn
De trotse Mountainreporters onder de door hen gemaakte foto’s. Met de klok mee: Marloes van Pareren, Sabrina Gaudio en Manja Herrebrugh.

Het Zandsculpturenfestijn is, afgezien van zondags, dagelijks te bezoeken aan de Barnevelderweg 5 in Garderen. En voor de wandelaars onder ons is een bezoek hieraan perfect te combineren met een wandeling over de Veluwe, die je aan het eind van de zandweg naar het festijn zo binnen wandelt.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer