Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Mountainreporters op een Zandsculpturenfestijn. Wat heeft dat met outdoor te maken?

Door: Marloes van Pareren

Zandsculpturenfestijn
Reis om de wereld tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn 2019.

Op 11 april 2019 is het jaarlijks terugkerende Zandsculpturenfestijn op de Veluwe feestelijk geopend. Het thema van dit jaar is “Reis om de wereld”. Reden om aan Mountainreporters een bijdrage te vragen in de vorm van foto’s om het festijn mee aan te kleden.

Zandsculpturenfestijn
Verschillende bekende wereldleiders maken hun opwachting tijdens het festijn.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

Tijdens de editie 2019 ga je echt even op reis. Je boardingkaart lever je in bij één van de stewardessen en even later sta je al oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. En… dat is nog maar het begin van je ontdekkingsreis. De onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, de schitterende eilanden, de mooiste markten, de bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer komt aan bod. 

Wandel op je gemak rondom de wereld.

Namens Mountainreporters zijn er tijdens het Zandsculpturenfestijn drie reporters vertegenwoordigd. Sabrina Gaudio, Manja Herrebrugh en Marloes van Pareren. De foto’s zijn een kleurrijke aanvulling op de prachtige zandsculpturen die door kunstenaars uit binnen-en buitenland met veel zorg gemaakt zijn.

Zandsculpturenfestijn
De trotse Mountainreporters onder de door hen gemaakte foto’s. Met de klok mee: Marloes van Pareren, Sabrina Gaudio en Manja Herrebrugh.

Het Zandsculpturenfestijn is, afgezien van zondags, dagelijks te bezoeken aan de Barnevelderweg 5 in Garderen. En voor de wandelaars onder ons is een bezoek hieraan perfect te combineren met een wandeling over de Veluwe, die je aan het eind van de zandweg naar het festijn zo binnen wandelt.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer