klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Mountainreporters op een Zandsculpturenfestijn. Wat heeft dat met outdoor te maken?

Door: Marloes van Pareren

Zandsculpturenfestijn
Reis om de wereld tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn 2019.

Op 11 april 2019 is het jaarlijks terugkerende Zandsculpturenfestijn op de Veluwe feestelijk geopend. Het thema van dit jaar is “Reis om de wereld”. Reden om aan Mountainreporters een bijdrage te vragen in de vorm van foto’s om het festijn mee aan te kleden.

Zandsculpturenfestijn
Verschillende bekende wereldleiders maken hun opwachting tijdens het festijn.

’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2019

Tijdens de editie 2019 ga je echt even op reis. Je boardingkaart lever je in bij één van de stewardessen en even later sta je al oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. En… dat is nog maar het begin van je ontdekkingsreis. De onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, de schitterende eilanden, de mooiste markten, de bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer komt aan bod. 

Wandel op je gemak rondom de wereld.

Namens Mountainreporters zijn er tijdens het Zandsculpturenfestijn drie reporters vertegenwoordigd. Sabrina Gaudio, Manja Herrebrugh en Marloes van Pareren. De foto’s zijn een kleurrijke aanvulling op de prachtige zandsculpturen die door kunstenaars uit binnen-en buitenland met veel zorg gemaakt zijn.

Zandsculpturenfestijn
De trotse Mountainreporters onder de door hen gemaakte foto’s. Met de klok mee: Marloes van Pareren, Sabrina Gaudio en Manja Herrebrugh.

Het Zandsculpturenfestijn is, afgezien van zondags, dagelijks te bezoeken aan de Barnevelderweg 5 in Garderen. En voor de wandelaars onder ons is een bezoek hieraan perfect te combineren met een wandeling over de Veluwe, die je aan het eind van de zandweg naar het festijn zo binnen wandelt.

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer