Meerdaagse hike vraagt om de allerbeste rugzak

Door: Pauline van der Waal | Lowe Alpine Airzone Trek

Wanneer je meerdaagse trekkings doet, wil je dat je rugzak je vriend is. Of je nu flink doorstapt over stoffige paden, de uitdaging zoekt in de bergen of door de bossen dwaalt, je zoekt een comfortabele tas die je geen bezwete rug bezorgt. Je zweet immers al genoeg door de inspanning!

Geen bezwete rug met de perfect geventileerde rugzak
Geen bezwete rug met de perfect geventileerde rugzak

Nieuwe Airzone Trek van Lowe Alpine nu verkrijgbaar

De perfecte rugzak voor dit soort hikes is de Lowe Alpine Airzone Trek. Nieuw verkrijgbaar in het voorjaar van 2020 en uniek door het nieuwe draagsysteem, de AirZone + FormKnit ™ -technologie. Dit is een geweldige innovatie op het gebied van geventileerde rugzakken.

Het belangrijkste verschil met eerdere rugzakken is dat de achterkant van de rugzak uit één stuk is vervaardigd. Hierbij is het stuk van je rug waar je het meest transpireert extra ventilerend gemaakt en zijn delen op andere plaatsen verstevigd. Door deze combinatie van ademend vermogen en meer steun heb je bij dezelfde belasting een hoger draagcomfort.

De Airzone Trek-serie heeft rugzakken voor zowel mannen als vrouwen, waardoor er voor iedereen een perfect passend exemplaar verkrijgbaar is.

Met allerlei handige zakken en vakken heb je zo gevonden wat je zocht
Met allerlei handige zakken en vakken heb je zo gevonden wat je zocht

Je beste vriend voor een lange tocht

Naast de geweldige ventilatie heeft de AirZone Trek natuurlijk nog genoeg andere fijne features voor de doorgewinterde hiker. Vanzelfsprekend heeft de rugzak meerdere handige vakken voor alles wat je tijdens je tocht nodig hebt, van kaarten tot waterflessen. Maar ook je wandelstokken kun je kwijt in de speciaal ontworpen TipGrippers. Trek je hoog de bergen in? Natuurlijk is er een HeadLocker-ijsbijlbevestiging.

Er is meer dan twee jaar gewerkt aan dit nieuwe model en na meer dan dertig prototypes is het nu zover. De Airzone Trek is verkrijgbaar in de herenmaten 35:45 en 45:55 en voor dames als ND33:40 en ND43:50. Prijzen vanaf €159,95


Klik hier voor meer informatie over de Airzone Trek van Lowe Alpine of om direct te bestellen


Meer over Lowe Alpine

Lowe Alpine is al jaren één van de grootste onafhankelijke rugzakspecialisten ter wereld. De eerste rugzak werd ontworpen in 1967 en was dankzij het interne frame uniek. Dit zorgde voor een revolutie in de outdoorindustrie. Bovendien legde dit nieuwe ontwerp de basis voor alle technische rugzakken die later werden vervaardigd, tot op de dag van vandaag aan toe.

Lowe Alpine heeft een passie voor outdoor en werkt doorlopend aan het verbeteren van ontwerp, pasvorm, materialen en productkenmerken van het draagsysteem in elke rugzak. Hierdoor staat innovatie hoog in het vaandel en weet je zeker dat je altijd met de allerbeste rugzak op pad gaat. Wil je meer weten over Lowe Alpine? Dat kan hier.


Klik hier voor meer informatie over de Airzone Trek van Lowe Alpine of om direct te bestellen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.