ADVERTENTIE
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

Outdoormerk Rab is de nieuwe partner van de NKBV

Door Edwin Hagenouw

Kijk, dat vinden wij van Mountainreporters dus goed nieuws. Twee van onze belangrijke partners Rab en de NKBV sluiten een partnership. Vanaf 1 januari 2019 is Rab de nieuwe partner van de NKBV. Het Britse outdoormerk vervangt daarmee The North Face met wie de samenwerking per die datum afloopt.

The Mountain People

NKBV-directeur Robin Baks is blij met deze partnerovereenkomst. “Rab is een mooi merk en sluit goed aan bij onze achterban. Dit komt ook mooi terug in de pay-off van Rab: ‘The Mountain People’.

Rab NKBV
V.l.n.r. Joachim Driessen (voorzitter NKBV), Gerard Ritter (directeur Equip Benelux B.V.) en Andy Schimeck (directeur Equip Outdoor Technologies UK)

Met deze samenwerking zullen wij de ontwikkeling van de bergsport in Nederland verder gaan vormgeven. Daarnaast draagt dit partnership bij aan de professionele uitstraling van onze vereniging. Rab voorziet onder andere de leden van het Nederlands sportklimteam, het Nederlands ijsklimteam en de NKBV Expeditie Academie van een nieuwe uitrusting.”

Rab en Lowe Alpine

Rab is geen onbekende van de NKBV. Al bijna dertig jaar sieren advertenties van Rab en zustermerk Lowe Alpine de achterpagina van het bergsportmagazine van de NKBV en zijn voorgangers. “Een mooie partner”, vindt ook Gerard Ritter, directeur van Equip Benelux, dat beide merken in ons land vertegenwoordigt.

“De NKBV is de autoriteit op het gebied van de bergsport en daar verbinden wij graag onze naam aan”

“We richten ons op dezelfde doelgroep en zien goede mogelijkheden om Rab nog bekender te maken bij de Nederlandse bergliefhebbers. De NKBV is de autoriteit op het gebied van de bergsport en daar verbinden wij graag onze naam aan. We zijn er trots op dat we met deze samenwerking bijdragen aan de realisatie van de ambities van de NKBV.”

Ook Mountainreporters is blij met Rab als gear-partner

De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging verbindt mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het voorlichten van haar 64.000 leden, maar ook niet-leden, om de klim- en bergsportactiviteiten op een veilige manier te beoefenen en te beleven, is een van de belangrijkste taken van de NKBV. Daarnaast is de NKBV als sportklimbond verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de klimsport in Nederland.


Bezoek hier de websites van Rab Equipment en de KNBV


 

Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.