ADVERTENTIE
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

Digital Detox Challenge in Livigno

Door: Karin Nijhof

Livigno is een waar outdoorparadijs. Hoge bruine ruwe bergen worden afgewisseld met groene valleien. Livigno verkennen kan op verschillende manieren. Er zijn prachtige hike -en mountainbikeroutes uitgezet die dwars door het berglandschap gaan. Smalle paden welke voorzien zijn van losliggende grote keien, rotsen en sneeuw zorgen voor verschillende ondergronden. Overal waar je bent, word je ingesloten door imposante bergen.

Zonnestralen en frisse berglucht zorgen voor innerlijke rust

Kamperen met je eigen tentje op een berg? In Livigno is dit toegestaan, m.u.v. het National Park. Het is heerlijk wakker worden op de top van de “Monte Delle Rezze” wanneer de zon opkomt. Zonnestralen en frisse berglucht zorgen voor innerlijke rust. Slaap je liever in een hotel? Dan is er een verrassend leuk Digital Detox concept!

wakker worden met een view, Livign
Wakker worden met een view, Livign

Digital Detox Box

Livigno heeft iets bedacht wat geweldig is. De DIGITAL DETOX BOX! Het concept is fantastisch. Verschillende hotels bieden deze “Digital Detox” arrangement aan (in het laagseizoen, 1 -24 september). Bij aankomst stop je je telefoon in een speciale Digital Detox box. Deze box wordt vervolgens verzegeld. Wanneer je uitcheckt en de box nog dicht zit, heb je de challenge gewonnen. Het is natuurlijk een enorme uitdaging voor jezelf maar daarnaast levert het je ook veel voordeel op!

Meerdere activiteiten zijn gratis, bijvoorbeeld het toegangsticket voor het Larix Park. Je voordeel kan wel oplopen tot 120 euro, mits de Digital Detox box gesloten is! Ga jij de uitdaging aan? Wil je meer weten over het concept en de “gratis” activiteiten? Ga dan naar de website

Livigno, een droombestemming voor outdoorliefhebbers! Waarom? Bekijk het volgende filmpje!

Bronvermelding: www.livigno.eu


Lees hier meer verhalen over outdoor in Zuid-Europa


 

Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.