ADVERTENTIE
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

Herfstfoto’s van onze lezers

Door: Ilse Nijhof

Wat begon als een klein onschuldig berichtje met een paar foto’s van reporter Ilse en een oproep, eindigde als een bericht waarop massaal werd gereageerd! Wow, wat een foto’s! Wat een kleuren! De ene nog mooier dan de andere. Wat is de herfst toch een prachtig verschijnsel en wat is het toch geweldig dat we dit me z’n allen zo goed kunnen vastleggen op beeld! Nog een beetje overdonderd door al deze mooie reacties is deel 1 van jullie foto’s ontstaan. Staat jouw foto er niet tussen? Niet getreurd, er komen nog meer artikelen waarin we misschien jouw foto laten zien! Houd onze website dus goed in de gaten!

Wil jij ook je foto delen met ons? Dat kan nog steeds (met vermelding van de locatie) via ons bericht op Facebook of een email naar ilse@mountainreporters.nl. We kijken er naar uit ze te ontvangen!

Wat is jouw ultieme herfstgevoel?


Lees hier nog meer verhalen van onze reporters


 

Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

2 REACTIES

  1. Erg leuk dat de door mij ingezonden herfstfoto als omslag is gebruikt voor de 1e serie. Ik vind het zelf een erg mooie foto en ben blij dat die mening wordt gedeeld.

    Groeten,

    Jeroen

    • Hi Jeroen, het is inderdaad een erg goede foto geworden. Sterke kleuren, mooi contrast en slimme compositie. Dank voor het delen met ons en onze lezers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.