ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Perfecte rugzak voor je eerstvolgende reis

Door: Pauline van der Waal

Tijdens de IPSO in München werden de allerbeste outdoorkleding en -materialen onderworpen aan een pittige test. Alleen de allerbesten mochten een prijs mee naar huis nemen. Deze eer viel te beurt aan de Lowe Alpine-rugzak Airzone+ Trek 35, die de Gold Outstanding Outdoor Award won in de categorie Trekking & Touring Backpacks.

Deze rugzak is beter dan al z’n voorgangers

De revolutionaire AirZone Trek 35 is comfortabeler, lichter en makkelijker aanpasbaar dan ooit tevoren. De Airzone-serie was al een succesvolle rugzakcollectie, maar met het nieuwe draagsysteem, AirZone+ en de FormKnitTM-technologie is deze nieuwe rugzak van een heel andere orde. Door het uitgebreide en fantastisch ventilerende draagsysteem voelt het bijna alsof je niets op je rug draagt, ook al wordt er niets ingeleverd aan support.

Vanzelfsprekend heeft de rugzak allerlei handige vakjes voor bijvoorbeeld je kaart of je waterfles. Maar ook minder gangbare spullen als je stokken of je priem voor je ijsklimavonturen vinden een plekje in je tas.

Lowe Alpine is je beste maatje in de bergen Foto: John Brennan via Flickr
Lowe Alpine is je beste maatje in de bergen Foto: John Brennan via Flickr

De lange geschiedenis van Lowe Alpine

De broers Greg, Mike en Jeff Lowe waren al vanaf dat ze kleine jongetjes waren gek op klimmen, skiën, jagen en hiken. In hun tijd waren rugzakken echter nog zware, logge en onhandige tassen, dus besloten ze daar wat aan te doen. Zo ontstond in 1967 de eerste revolutionaire backpack die geheel door Greg was ontworpen. Inmiddels zijn we meer dan vijftig jaar verder, maar is de missie van Lowe Alpine onveranderd gebleven en is het bedrijf nog steeds een onafhankelijke backpackspecialist.

Meer weten over de Lowe Alpine Airzone+ Trek 35

De rugzak is nu gepresenteerd en zal na deze fantastische beoordeling ongetwijfeld in grote hoeveelheden worden geproduceerd. Vanaf begin 2020 moet de Lowe Alpine Airzone+ Trek 35 in de winkels liggen. Voor meer informatie over deze rugzak of de andere outdoorproducten van Lowe Alpine kijk je op de website.


Lees hier meer over outdoor gear en gadgets


 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.