klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Perfecte rugzak voor je eerstvolgende reis

Door: Pauline van der Waal

Tijdens de IPSO in München werden de allerbeste outdoorkleding en -materialen onderworpen aan een pittige test. Alleen de allerbesten mochten een prijs mee naar huis nemen. Deze eer viel te beurt aan de Lowe Alpine-rugzak Airzone+ Trek 35, die de Gold Outstanding Outdoor Award won in de categorie Trekking & Touring Backpacks.

Deze rugzak is beter dan al z’n voorgangers

De revolutionaire AirZone Trek 35 is comfortabeler, lichter en makkelijker aanpasbaar dan ooit tevoren. De Airzone-serie was al een succesvolle rugzakcollectie, maar met het nieuwe draagsysteem, AirZone+ en de FormKnitTM-technologie is deze nieuwe rugzak van een heel andere orde. Door het uitgebreide en fantastisch ventilerende draagsysteem voelt het bijna alsof je niets op je rug draagt, ook al wordt er niets ingeleverd aan support.

Vanzelfsprekend heeft de rugzak allerlei handige vakjes voor bijvoorbeeld je kaart of je waterfles. Maar ook minder gangbare spullen als je stokken of je priem voor je ijsklimavonturen vinden een plekje in je tas.

Lowe Alpine is je beste maatje in de bergen Foto: John Brennan via Flickr
Lowe Alpine is je beste maatje in de bergen Foto: John Brennan via Flickr

De lange geschiedenis van Lowe Alpine

De broers Greg, Mike en Jeff Lowe waren al vanaf dat ze kleine jongetjes waren gek op klimmen, skiën, jagen en hiken. In hun tijd waren rugzakken echter nog zware, logge en onhandige tassen, dus besloten ze daar wat aan te doen. Zo ontstond in 1967 de eerste revolutionaire backpack die geheel door Greg was ontworpen. Inmiddels zijn we meer dan vijftig jaar verder, maar is de missie van Lowe Alpine onveranderd gebleven en is het bedrijf nog steeds een onafhankelijke backpackspecialist.

Meer weten over de Lowe Alpine Airzone+ Trek 35

De rugzak is nu gepresenteerd en zal na deze fantastische beoordeling ongetwijfeld in grote hoeveelheden worden geproduceerd. Vanaf begin 2020 moet de Lowe Alpine Airzone+ Trek 35 in de winkels liggen. Voor meer informatie over deze rugzak of de andere outdoorproducten van Lowe Alpine kijk je op de website.


Lees hier meer over outdoor gear en gadgets


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer