klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Vermiste Britse vrouw dood aangetroffen in ravijn Griekenland

Door: Karin Nijhof

Op het Griekse eiland Ikaria werd afgelopen week de 34 jarige Britse Natalie Christopher als vermist opgegeven door haar partner. Inmiddels is het lichaam van de Britse vrouw gevonden. Natalie werd dood aangetroffen op de bodem van een ravijn op anderhalve kilometer van het hotel waar zij en haar partner samen verbleven. Voor alsnog is het een mysterie hoe de vrouw om het leven is gekomen.

Het lichaam van Natalie is levenloos aangetroffen op de bodem van een ravijn

De uit Cyprus afkomstige partner van de vrouw trok afgelopen maandag bij de Griekse autoriteiten aan de bel toen ze niet was teruggekeerd naar het hotel nadat ze was gaan joggen. De autoriteiten hebben gelijk een grote zoekactie op touw gezet. Gister avond kwam echter het nieuwsbericht dat Natalie levenloos is aangetroffen de bodem van een ravijn in het Katafygi gebied. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw twintig meter naar beneden is gevallen. Haar lichaam is onder een enorme rotsblok gevonden.

Alle scenario’s staan nog open

Het is nog niet bekend hoe Natalie om het leven is gekomen. De politie houdt alle scenario’s nog open. Gister werd het lichaam achter gelaten op de plek van het ongeval zodat een lijkschouwer vandaag onderzoek kan doen naar de toedracht van het overlijden. Er zijn meerdere scenario’s mogelijk. Het kan zijn dat de vrouw door iemand is geduwd. Een ander scenario is dat de ze zelf is gevallen tijdens het joggen. Over enkele dagen wordt het rapport van de lijkschouwer bekend gemaakt.

Verklaring van de partner van Natalie

De partner van de vrouw verklaarde deze week aan de media dat hij wakker werd en zijn vrouw niet naast hem aantrof. Hij zou haar op hebben gebeld en Natalie zou hebben verteld dat ze aan het joggen was. Toen zij later niet terugkeerde heeft hij naar eigen zeggen alarm geslagen.

Bron: De Stentor


Lees hier het laatste en meest opmerkelijke reisnieuws


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer