ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Vermiste Britse vrouw dood aangetroffen in ravijn Griekenland

Door: Karin Nijhof

Op het Griekse eiland Ikaria werd afgelopen week de 34 jarige Britse Natalie Christopher als vermist opgegeven door haar partner. Inmiddels is het lichaam van de Britse vrouw gevonden. Natalie werd dood aangetroffen op de bodem van een ravijn op anderhalve kilometer van het hotel waar zij en haar partner samen verbleven. Voor alsnog is het een mysterie hoe de vrouw om het leven is gekomen.

Het lichaam van Natalie is levenloos aangetroffen op de bodem van een ravijn

De uit Cyprus afkomstige partner van de vrouw trok afgelopen maandag bij de Griekse autoriteiten aan de bel toen ze niet was teruggekeerd naar het hotel nadat ze was gaan joggen. De autoriteiten hebben gelijk een grote zoekactie op touw gezet. Gister avond kwam echter het nieuwsbericht dat Natalie levenloos is aangetroffen de bodem van een ravijn in het Katafygi gebied. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw twintig meter naar beneden is gevallen. Haar lichaam is onder een enorme rotsblok gevonden.

Alle scenario’s staan nog open

Het is nog niet bekend hoe Natalie om het leven is gekomen. De politie houdt alle scenario’s nog open. Gister werd het lichaam achter gelaten op de plek van het ongeval zodat een lijkschouwer vandaag onderzoek kan doen naar de toedracht van het overlijden. Er zijn meerdere scenario’s mogelijk. Het kan zijn dat de vrouw door iemand is geduwd. Een ander scenario is dat de ze zelf is gevallen tijdens het joggen. Over enkele dagen wordt het rapport van de lijkschouwer bekend gemaakt.

Verklaring van de partner van Natalie

De partner van de vrouw verklaarde deze week aan de media dat hij wakker werd en zijn vrouw niet naast hem aantrof. Hij zou haar op hebben gebeld en Natalie zou hebben verteld dat ze aan het joggen was. Toen zij later niet terugkeerde heeft hij naar eigen zeggen alarm geslagen.

Bron: De Stentor


Lees hier het laatste en meest opmerkelijke reisnieuws


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.