klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Ik beschreef eerder al vijf must-do’s voor je trip in Vietnam, maar het ziet ernaar uit dat er een zesde op de lijst bij moet. Sinds een paar maanden is daar de brug Cau Vang -oftewel Gouden Brug- geopend. En je hoeft er maar één foto van te bekijken om te zien hoe gaaf dat ‘ie is.

Attractie in Da Nang

Da Nang, qua grootte de vierde stad van Vietnam, ligt in het midden van het langgerekte land. De stad was altijd al populair bij toeristen vanwege de centrale ligging ten opzichte van andere trekpleisters als Hué, Hoi An en My Son, maar ook door de bekende ‘Marble Mountains’. Daar is nu dus een meer dan spectaculaire brug bij gekomen.

Alsof de brug wordt gedragen

Het meest in het oog springend zijn natuurlijk de handen, die de brug lijken te dragen. In totaal is de brug zo’n 150 meter lang en hangt zo’n 1000 meter boven zeeniveau. En ondanks dat de brug hageltje-nieuw is, lijkt het alsof de handen daar al honderden jaren staan. Knap gemaakt door die Vietnamezen!

Check onderstaand filmpje voor een impressie.

Bron: National Geopgraphic
Foto: Wikimedia

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer