Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Ik beschreef eerder al vijf must-do’s voor je trip in Vietnam, maar het ziet ernaar uit dat er een zesde op de lijst bij moet. Sinds een paar maanden is daar de brug Cau Vang -oftewel Gouden Brug- geopend. En je hoeft er maar één foto van te bekijken om te zien hoe gaaf dat ‘ie is.

Attractie in Da Nang

Da Nang, qua grootte de vierde stad van Vietnam, ligt in het midden van het langgerekte land. De stad was altijd al populair bij toeristen vanwege de centrale ligging ten opzichte van andere trekpleisters als Hué, Hoi An en My Son, maar ook door de bekende ‘Marble Mountains’. Daar is nu dus een meer dan spectaculaire brug bij gekomen.

Alsof de brug wordt gedragen

Het meest in het oog springend zijn natuurlijk de handen, die de brug lijken te dragen. In totaal is de brug zo’n 150 meter lang en hangt zo’n 1000 meter boven zeeniveau. En ondanks dat de brug hageltje-nieuw is, lijkt het alsof de handen daar al honderden jaren staan. Knap gemaakt door die Vietnamezen!

Check onderstaand filmpje voor een impressie.

Bron: National Geopgraphic
Foto: Wikimedia

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer