Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Wandel samen door het hart van Nederland!

Door Edwin Hagenouw | fan van de Hartstichting

Wandel samen 5, 10 of 15 kilometer mee op zaterdag 25 januari en ontdek het bijzondere gebied de Goudsberg op de Veluwe. Ben je ook dol op natuur, wandelen en warme chocomel? Dan is de Winterwalk zeker iets voor jou. En wandelen doe je natuurlijk samen. Neem je familie en vrienden mee en beleef een gezellige middag. Met elkaar wandel je door het exacte middelpunt van Nederland: het hart, een hele bijzondere plek waar vanzelfsprekend bij wordt stil gestaan.

Wandelen

Er wordt gestreefd naar een sponsorbedrag van €7.500. Dit geld wordt opgehaald voor een gezond hart voor iedereen, want een gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Bijzondere belevingen en een adembenemend uitzicht

Je wandelt door een uniek en bijzonder wandelgebied met een rijke historie. Op de route, die dwars door het bos gaat, kom je bijzondere belevingen tegen zoals het geografische hart van Nederland, kun je uitkijktoren “de Koepel” beklimmen voor een adembenemend uitzicht en loop je langs prehistorische akkers en zandverstuivingen.

Na de wandeling wacht je een warm onthaal bij 50/50 Hotel Belmont. De dag wordt gezellig afgesloten met een warm drankje & hapje, vuurkorven, marshmallows en sfeervolle muziek.

  • Start & Finish: 50/50 Hotel Belmont in Ede
  • Wanneer: zaterdag 25 januari tussen 13:00-18:00
  • Deelname: €15,- volwassenen / €10,- voor kinderen (vanaf 4 jaar)
  • Afstanden: 5, 10 of 15 kilometer
  • Wandelroutes: Klik hier voor meer informatie

Met wie wandel jij deze prachtige winterse en gezellige wandeling?
Schrijf je vandaag nog in voor de 5, 10 of 15 kilometer en steun de Hartstichting!


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer