Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Bekijk deze inspirerende film over ultrarunning nu online

Door Edwin Hagenouw | Bron: whenheroesbecomelegends.com

When Heroes Become Legends: een prachtige en inspirerende film over de bijzondere wereld van ultrarunning – in al zijn glorie en rauwheid. “Mezelf testen, zien hoe ver ik kan gaan. En als ik dan denk, tot hier kan ik gaan, kan ik dan nog verder gaan?”  Citaat van Olivier Kronal, ultra loper met diabetes type 1

Je lichaam tot het uiterste pushen, waarom doet iemand dat? Deze documentaire volgt vijf lopers die de grootste uitdaging op loopgebied in de Benelux aangaan: de Legends Slam, vier ‘ultra-trail’ races binnen een tijdsbestek van tien maanden uitlopen. Hiervoor moeten ze in totaal 730 kilometer met meer dan 15.000 hoogtemeters afleggen. Dat is bijna tweemaal de hoogte van Mount Everest.

lopers gaan tot het uiterste van hun fysieke en mentale kunnen

In de extreme omstandigheden van sneeuw en ijs tijdens de winter races, het ruige terrein van de Ardennen en de ontelbare uren in de verzengende hitte tijdens de warmste dagen van het jaar zien we lopers tot het uiterste gaan van hun fysieke en mentale kunnen. En dan nog een stapje verder. Wie van de lopers zal de afstand, de omstandigheden en zichzelf overwinnen en worden de eersten die de “Legends Slam” finishen?

When Heroes Become Legends: een prachtige en inspirerende film over de bijzondere wereld van ultrarunning, in al zijn glorie en rauwheid.

Deze film is vrijwel volledig Nederlands gesproken. Echter omdat er voornamelijk in dialect gesproken wordt en er een aantal delen Engels gesproken zijn is deze volledig voorzien van Nederlandse ondertitels.

De online beschikbaarheid van deze film en de mogelijkheid om de film te downloaden zoals op deze pagina aangeboden is enkel toegestaan voor persoonlijk gebruik. Voor vertoningen aan (publieke) groepen of het uitzenden van de film vragen we om contact op te nemen door middel van dit e-mail adres: info@outonthetrails.com

Meer op: www.whenheroesbecomelegends.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer