Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

primus
En de Omnilite heeft een prachtige vormgeving. Eenvoud en stijl gecombineerd.

Wat vindt Bastiaan van deze allesbrander?

Vorige maand schreef Bastiaan al over de voordelen van het koken met de OmniFuel branders van Primus. Zie hieronder een tweetal quotes uit zijn artikel.

Benzine, diesel of zelf kerosine

Met een OmniFuel brander van Primus maakt het niet zoveel uit wat je erin gooit, als het maar vloei- en brandbaar is. En het mooie is dat je deze brandstoffen echt overal op de wereld kan krijgen. Je bent niet afhankelijk van bepaalde koppelingen of merken.

Bovendien zijn dit soort branders veel efficiënter als het gaat om energie levering. Geeft een gemiddelde CampingGaz brander 1.300 watt, een Omnifuel brander haalt al gauw tussen de 2.600 en 3.000 watt. En meer energie betekent ook sneller koken.

Nog goedkoper ook …

Tot nu toe betaalde ik me letterlijk blauw aan gas. Ik heb namelijk een middle of the road Camping Gaz setje. Lekker goedkoop in aanschaf totdat je gas moet gaan kopen. Het gesloten systeem van Camping Gaz drijft de prijs met soms wel factor 10 op. En dan is het nog even de vraag of je het tankje dat je nodig hebt wel kunt krijgen. In de West-Europese vakantiecentra gaat dat wel goed maar ga je verder weg (Kroatië is dan al ver) dan wordt het lastiger.

Nu hebben de branders van Primus een hogere aanschafprijs, maar als je regelmatig gaat koken op reis wordt het al snel het overwegen waard en dus niet alleen vanwege de kosten.

primus

Kijk hieronder eens hoe mooi de allesbrander past in een ruige outdoor omgeving. Samen met Buitensport Four Seasons bieden wij je nu de mogelijkheid om deze lichtgewicht alleskunner te winnen.

primus
De Primus Omnilite Ti in actie

Wat moet je daarvoor doen:

 1. Deel dit artikel op Facebook (via de button onder dit bericht)
 2. Like facebook.com/mountainreporters
 3. Like facebook.com/buitensportfourseasons

Deze win-actie loopt tot 1 september 2017

PS. Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Aanmelden kan via deze link.


Buitensport Four Seasons

Deze win-actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

aren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

2 Reactie op “Wil jij een gratis allesbrander van Primus?”

 • Diny Gijsberts
  6 augustus 2017 at 12:31

  Beide sites een duimpje gegeven en gedeelt !
  Ik volg op instagram onder Momzymom
  Geretweet onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG

 • Jos
  5 augustus 2017 at 21:41

  Gaaf heb er Sl een van coeleman maar deze brander kun je alle benzine diesel mee branden gaaf en lekker klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer