ADVERTENTIE

Klik hier voor meer informatie over actieve reizen naar Oostenrijk

 

Win Hanwag Ferrata outdoorschoenen op de Bergsportdag

Door Edwin Hagenouw | fan van Hanwag

Op 9 februari 2020 vindt het traditionele feestje van de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging (NKBV) plaats. Dan verzamelen alle liefhebbers van outdoorsporten en natuurreizen zich op de Bergsportdag. Eerder schreven wij al uitgebreid over deze dag vol workshops, lezingen en interessante innovaties in dit artikel: Ben je een outdoorfan? Ga dan naar de Bergsportdag!

Vanzelfsprekend vind je veel van onze partners op de beursvloer. Zo kun je op de stand van Hanwag de nieuwste modellen wandel- en klimschoenen bewonderen. Doe mee met de Hanwag ABC en maak daarmee kans op een paar nieuwe Ferrata Low Light GTX schoenen.

Ferrata Low Light GTX

Zeer lichte maar tegelijk zeer robuuste lage schoen voor klettersteigen en technisch terrein. Het zeer slijtvaste polyurethaan weefsel beschermt de schoen op de kwetsbare punten en reduceert het gewicht.

Onze reporter Jeffrey Witter testte al eerder de grote broer van deze schoen, Ferrata II GTX. Lees hier over zijn ervaringen met deze schoenen.

Jeffrey met de Hanwag Ferrata II GTX op grote hoogte.

Hanwag: Made in Europe

Van 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting van onze firma produceren wij vanuit onze hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit. Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn al onze producten „Made in Europe“.

Hanwag Eco Cell
Eco-Shell Footwear van Hanwag: een minimale eco-voetafdruk!

Bij Hanwag worden alle modellen die niet naar de oude ambachtelijke wijze ‘dubbelgestikt’ worden, op ‘ gezwikte’ maakwijze vervaardigd. Deze ambachtelijk zeer veeleisende techniek om schoenen te vervaardigen, garandeert dat alle Hanwag modellen verzoold kunnen worden en ondersteunt daarmee hun lange levensduur.


Lees alles over de schoenen van Hanwag op Hanwag.com


 

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.