Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Wat een super slimme actie dit!

Door: Pauline van der Waal

Sinds eind maart hebben we één ding geleerd. Thuiswerken kan, met z’n allen tegelijk en voor langere tijd. Zolang je maar een goede werkplek hebt, een sterk wifi-signaal en lekkere koffie. En dan maakt het eigenlijk niet uit waar je bureaustoel staat, toch? Dat was in ieder geval wat touroperator TUI dacht, en de Workation als concept lanceert.

Thuiswerken de komende tijd weer de norm

In de persconferentie van 28 september werd aangekondigd dat het komende tijd weer verplicht thuiswerken is, tenzij er heel erg goede redenen zijn om dat niet te doen. Met een goed gevoel voor timing bracht TUI op dezelfde dag het persbericht naar buiten dat ze de Workation hebben opgenomen in hun vakantieaanbod.

Volgens TUI is een Workation de perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het je vakantiedagen kost. Natuurlijk geen nieuwe uitvinding, bij mijn weten wel de eerste touroperator die het op deze manier in de markt zet.

Verschillende bestemmingen dichtbij huis of verder weg

’s Ochtends je mailtjes wegwerken en ’s middags een duik in de zee? Of een weekje buffelen en daarna een aantal dagen skiën? Kan allemaal! Overigens zijn er ook bestemmingen in Nederland in het rijtje opgenomen. Slim, want of we over een paar weken überhaupt de grens nog over komen is nog maar de vraag.

Voor bedrijven of voor individuen

Bedrijfsuitjes zijn in deze tijd lastig, zo niet onmogelijk. Met de nodige voorzorgsmaatregelen kan een Workation voor een aantal collega’s echter wel. Maar ook als je in je eentje -als werknemer of ZZP-er- eens wat anders wilt zien dan je keukentafel en de gevel van het huis van de buren, zit er vast iets voor je bij.

Ook op Workation?

Ikzelf vond het initiatief in ieder geval super slim! Meestal regel ik zelf mijn vakantie en maak ik geen gebruik van een touroperator. Maar dit initiatief vind ik toch wel serieus charmant, dus misschien wil ik daar wel verandering in brengen. Wil je meer lezen, of kijken welke bestemmingen allemaal mogelijk zijn? Kijk dan even op de site van TUI!

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Bergsportdag

Je vakantie start op de Bergsportdag

Deze zomer naar de bergen? Kom dan naar de Bergsportdag, 17 maart in het NBC Nieuwegein. Een dag met een uitgebreid programma vol inspirerende sprekers en lezingen, leerzame workshops, de mooiste hikes en het nieuwste materiaal. Dé perfecte voorbereiding voor jouw volgende avontuur. Lees meer