klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Wat een super slimme actie dit!

Door: Pauline van der Waal

Sinds eind maart hebben we één ding geleerd. Thuiswerken kan, met z’n allen tegelijk en voor langere tijd. Zolang je maar een goede werkplek hebt, een sterk wifi-signaal en lekkere koffie. En dan maakt het eigenlijk niet uit waar je bureaustoel staat, toch? Dat was in ieder geval wat touroperator TUI dacht, en de Workation als concept lanceert.

Thuiswerken de komende tijd weer de norm

In de persconferentie van 28 september werd aangekondigd dat het komende tijd weer verplicht thuiswerken is, tenzij er heel erg goede redenen zijn om dat niet te doen. Met een goed gevoel voor timing bracht TUI op dezelfde dag het persbericht naar buiten dat ze de Workation hebben opgenomen in hun vakantieaanbod.

Volgens TUI is een Workation de perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het je vakantiedagen kost. Natuurlijk geen nieuwe uitvinding, bij mijn weten wel de eerste touroperator die het op deze manier in de markt zet.

Verschillende bestemmingen dichtbij huis of verder weg

’s Ochtends je mailtjes wegwerken en ’s middags een duik in de zee? Of een weekje buffelen en daarna een aantal dagen skiën? Kan allemaal! Overigens zijn er ook bestemmingen in Nederland in het rijtje opgenomen. Slim, want of we over een paar weken überhaupt de grens nog over komen is nog maar de vraag.

Voor bedrijven of voor individuen

Bedrijfsuitjes zijn in deze tijd lastig, zo niet onmogelijk. Met de nodige voorzorgsmaatregelen kan een Workation voor een aantal collega’s echter wel. Maar ook als je in je eentje -als werknemer of ZZP-er- eens wat anders wilt zien dan je keukentafel en de gevel van het huis van de buren, zit er vast iets voor je bij.

Ook op Workation?

Ikzelf vond het initiatief in ieder geval super slim! Meestal regel ik zelf mijn vakantie en maak ik geen gebruik van een touroperator. Maar dit initiatief vind ik toch wel serieus charmant, dus misschien wil ik daar wel verandering in brengen. Wil je meer lezen, of kijken welke bestemmingen allemaal mogelijk zijn? Kijk dan even op de site van TUI!

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer