Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Wat een super slimme actie dit!

Door: Pauline van der Waal

Sinds eind maart hebben we één ding geleerd. Thuiswerken kan, met z’n allen tegelijk en voor langere tijd. Zolang je maar een goede werkplek hebt, een sterk wifi-signaal en lekkere koffie. En dan maakt het eigenlijk niet uit waar je bureaustoel staat, toch? Dat was in ieder geval wat touroperator TUI dacht, en de Workation als concept lanceert.

Thuiswerken de komende tijd weer de norm

In de persconferentie van 28 september werd aangekondigd dat het komende tijd weer verplicht thuiswerken is, tenzij er heel erg goede redenen zijn om dat niet te doen. Met een goed gevoel voor timing bracht TUI op dezelfde dag het persbericht naar buiten dat ze de Workation hebben opgenomen in hun vakantieaanbod.

Volgens TUI is een Workation de perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het je vakantiedagen kost. Natuurlijk geen nieuwe uitvinding, bij mijn weten wel de eerste touroperator die het op deze manier in de markt zet.

Verschillende bestemmingen dichtbij huis of verder weg

’s Ochtends je mailtjes wegwerken en ’s middags een duik in de zee? Of een weekje buffelen en daarna een aantal dagen skiën? Kan allemaal! Overigens zijn er ook bestemmingen in Nederland in het rijtje opgenomen. Slim, want of we over een paar weken überhaupt de grens nog over komen is nog maar de vraag.

Voor bedrijven of voor individuen

Bedrijfsuitjes zijn in deze tijd lastig, zo niet onmogelijk. Met de nodige voorzorgsmaatregelen kan een Workation voor een aantal collega’s echter wel. Maar ook als je in je eentje -als werknemer of ZZP-er- eens wat anders wilt zien dan je keukentafel en de gevel van het huis van de buren, zit er vast iets voor je bij.

Ook op Workation?

Ikzelf vond het initiatief in ieder geval super slim! Meestal regel ik zelf mijn vakantie en maak ik geen gebruik van een touroperator. Maar dit initiatief vind ik toch wel serieus charmant, dus misschien wil ik daar wel verandering in brengen. Wil je meer lezen, of kijken welke bestemmingen allemaal mogelijk zijn? Kijk dan even op de site van TUI!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer