klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Grijp je kans voordat het te laat is!

Door: Pauline van der Waal

Al een paar jaar heeft de Europese Unie het initiatief DiscoverEU: een gratis reispas. Hiermee krijgen jonge mensen de kans om Europa en jezelf te ontdekken. Je reist daarbij vooral per trein. Alle 18-jarigen kunnen twee keer per jaar meedingen en nu is er weer een nieuwe ronde.

Wanneer kun je meedoen?

Allereerst dien je achttien te zijn, en DiscoverEU definieert dat als geboren tussen 1 januari en 31 december 2001. Daarnaast dien je een paspoort te hebben uit één van de EU-landen. Verder zijn er geen restricties en de winnaars ontvangen een gratis reispas. De afgelopen rondes zijn er in totaal maar liefst 50.000 passen weggegeven, waarvan 1650 aan bezitters van een Nederlands paspoort!

Ik zou niet langer wachten als ik jou was…

Dit is toch een geweldig initiatief? Ik zou direct meedoen als ik jou was, en 18… Met de pas kun je maximaal 30 dagen op reis. Vanzelfsprekend wordt er wel van je verwacht dat je je belevenissen deelt op sociale media. Aanmelden kan nog tot 28 november 12.00 uur via deze link. Daar vind je ook alle informatie en exacte voorwaarden.

Heel veel succes, enne… laat je het weten als je één van de gelukkigen bent?

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer