ADVERTENTIE
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

Grijp je kans voordat het te laat is!

Door: Pauline van der Waal

Al een paar jaar heeft de Europese Unie het initiatief DiscoverEU: een gratis reispas. Hiermee krijgen jonge mensen de kans om Europa en jezelf te ontdekken. Je reist daarbij vooral per trein. Alle 18-jarigen kunnen twee keer per jaar meedingen en nu is er weer een nieuwe ronde.

Wanneer kun je meedoen?

Allereerst dien je achttien te zijn, en DiscoverEU definieert dat als geboren tussen 1 januari en 31 december 2001. Daarnaast dien je een paspoort te hebben uit één van de EU-landen. Verder zijn er geen restricties en de winnaars ontvangen een gratis reispas. De afgelopen rondes zijn er in totaal maar liefst 50.000 passen weggegeven, waarvan 1650 aan bezitters van een Nederlands paspoort!

Ik zou niet langer wachten als ik jou was…

Dit is toch een geweldig initiatief? Ik zou direct meedoen als ik jou was, en 18… Met de pas kun je maximaal 30 dagen op reis. Vanzelfsprekend wordt er wel van je verwacht dat je je belevenissen deelt op sociale media. Aanmelden kan nog tot 28 november 12.00 uur via deze link. Daar vind je ook alle informatie en exacte voorwaarden.

Heel veel succes, enne… laat je het weten als je één van de gelukkigen bent?

Advertentie
Tenerife is partner van Mountainreporters. Ook partner worden? Kijk op Samenwerken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.