Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Grijp je kans voordat het te laat is!

Door: Pauline van der Waal

Al een paar jaar heeft de Europese Unie het initiatief DiscoverEU: een gratis reispas. Hiermee krijgen jonge mensen de kans om Europa en jezelf te ontdekken. Je reist daarbij vooral per trein. Alle 18-jarigen kunnen twee keer per jaar meedingen en nu is er weer een nieuwe ronde.

Wanneer kun je meedoen?

Allereerst dien je achttien te zijn, en DiscoverEU definieert dat als geboren tussen 1 januari en 31 december 2001. Daarnaast dien je een paspoort te hebben uit één van de EU-landen. Verder zijn er geen restricties en de winnaars ontvangen een gratis reispas. De afgelopen rondes zijn er in totaal maar liefst 50.000 passen weggegeven, waarvan 1650 aan bezitters van een Nederlands paspoort!

Ik zou niet langer wachten als ik jou was…

Dit is toch een geweldig initiatief? Ik zou direct meedoen als ik jou was, en 18… Met de pas kun je maximaal 30 dagen op reis. Vanzelfsprekend wordt er wel van je verwacht dat je je belevenissen deelt op sociale media. Aanmelden kan nog tot 28 november 12.00 uur via deze link. Daar vind je ook alle informatie en exacte voorwaarden.

Heel veel succes, enne… laat je het weten als je één van de gelukkigen bent?

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer