Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

ANWB Reizen wil aan de slag met innovatie

Door Edwin Hagenouw | Bron: ANWB

Travel Impact Lab is blij met haar nieuwste partner ANWB Reizen. Reisorganisaties FOX Verre Reizen, Pharos, ANWB Ledenreizen en ANWB Kampeerreizen, allen onderdeel van de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond, zullen partner worden van Travel Impact Lab. Ook SNP Natuurreizen, tot voor kort nog onderdeel van de ANWB, is partner van het innovatieprogramma.

Leren van startups

Door de samenwerking met Travel Impact Lab vergroot zij haar kennis op het gebied van efficiënt innoveren en nemen zij deel aan het innovatieprogramma. Ze leren op die manier ook veel startups in de reisbranche kennen om strategische partnerships mee te sluiten.

Marjon Kaper, directeur ANWB Reizen: “Ik geloof in allerlei manieren van samenwerken, zelfs met de concurrent. De reisindustrie is toe aan vernieuwing. Samenwerken helpt ons allemaal verder. En we moeten nog zoveel! Met name op het gebied van duurzaamheid. Laten we het dan zo veel mogelijk samen doen en zo meer bereiken.”

“de ANWB heeft een grote achterban, veel kennis en potentie om het verschil te kunnen maken”

Eelke Pollé van Travel Impact Lab: “Ik geloof dat ANWB Reizen als partner van toegevoegde waarde is voor ons huidige ecosysteem van reisorganisaties en startups. Ze hebben een grote achterban, veel kennis en potentie om het verschil te kunnen maken.”

De missie van Impact Lab

Travel Impact Lab heeft de missie om te zorgen dat de reisbranche innoveert. Zo kunnen reisorganisaties meebewegen met de snel veranderende markt, technische ontwikkelingen en natuurlijk de behoefte van de klant.  Ze weten uit ervaring dat 95% van corporate innovaties mislukt, omdat de bedrijven niet over de juiste innovatiekennis en -tools beschikken en nodeloos veel geld en tijd spenderen aan ideeën waar geen markt voor blijkt te zijn.

Travel Impact Lab

Travel Impact Lab helpt bedrijven om de juiste middelen, manier van denken en vaardigheden te ontwikkelen. Naast ANWB Reizen zijn onder andere ook Transavia, Riksja Travel, SNP Natuurreizen en Airtrade partner van Travel Impact Lab.

Rijkdom opnieuw verdelen

Het is een belangrijke stimulans van de werkgelegenheid, want maar liefst tien procent van de banen wereldwijd zijn te vinden in de reissector. De banen in het toerisme hebben hierdoor zelfs de kracht om rijkdom opnieuw te verdelen, doordat vrouwen en jongeren hierin makkelijker aan het werk komen.

Het is dus belangrijk om het reizen duurzamer te maken, zodat mensen over twintig jaar ook nog steeds op reis gaan

Bovendien is het zo dat mensen uit rijkere landen op vakantie gaan naar verre en armere landen, waar ze hun geld besteden. Het is dus belangrijk om het reizen duurzamer te maken, zodat mensen over twintig jaar ook nog steeds op reis gaan.

Travel Impact Lab
Nu kun je nog door de ongerepte natuur van IJsland rijden zonder andere reizigers tegen te komen.

Pharos Reizen en SNP Natuurreizen zijn in 2019 travelpartner van Mountainreporters


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer