Spannende ontmoeting tussen beer en man

Mark, die deze video maakte, en Davin waren op Davin’s eerste berenjacht in Canada. Hij zat in de boom op een uitkijkpost ​​toen een zeug met twee jongen zich een weg naar de boom baande. Kort daarna verscheen een agressieve beer die de welpen opjaagde. Een van de jongen klom de boom in waar Davin zat. De welp wierp een paar blikken op Davin.

Mark moest de beren wel afleiden zonder ze te laten schrikken en begon zacht te fluiten. Toen de welp Marks fluitjes hoorde, klom hij de boom uit en ging terug naar zijn moeder. Het waren spannende en intense momenten voor alle betrokkenen. Ik weet zeker dat Davin en Mark deze ontmoeting nooit zullen vergeten, terwijl de beren waarschijnlijk alweer met hele andere dingen bezig zijn.  Na deze korte ontmoeting met de man in de boom vertrokken de welp en zijn familie ongedeerd, evenals de jagers.

bron: 780outdoors

Dan moet je dit filmpje ook even zien!

Tja, gewoon stil blijven zitten zeggen ze altijd..


Bekijk hier meer video’s op Mountainreporters


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer