klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Spannende ontmoeting tussen beer en man

Mark, die deze video maakte, en Davin waren op Davin’s eerste berenjacht in Canada. Hij zat in de boom op een uitkijkpost ​​toen een zeug met twee jongen zich een weg naar de boom baande. Kort daarna verscheen een agressieve beer die de welpen opjaagde. Een van de jongen klom de boom in waar Davin zat. De welp wierp een paar blikken op Davin.

Mark moest de beren wel afleiden zonder ze te laten schrikken en begon zacht te fluiten. Toen de welp Marks fluitjes hoorde, klom hij de boom uit en ging terug naar zijn moeder. Het waren spannende en intense momenten voor alle betrokkenen. Ik weet zeker dat Davin en Mark deze ontmoeting nooit zullen vergeten, terwijl de beren waarschijnlijk alweer met hele andere dingen bezig zijn.  Na deze korte ontmoeting met de man in de boom vertrokken de welp en zijn familie ongedeerd, evenals de jagers.

bron: 780outdoors

Dan moet je dit filmpje ook even zien!

Tja, gewoon stil blijven zitten zeggen ze altijd..


Bekijk hier meer video’s op Mountainreporters


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer