Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Spannende ontmoeting tussen beer en man

Mark, die deze video maakte, en Davin waren op Davin’s eerste berenjacht in Canada. Hij zat in de boom op een uitkijkpost ​​toen een zeug met twee jongen zich een weg naar de boom baande. Kort daarna verscheen een agressieve beer die de welpen opjaagde. Een van de jongen klom de boom in waar Davin zat. De welp wierp een paar blikken op Davin.

Mark moest de beren wel afleiden zonder ze te laten schrikken en begon zacht te fluiten. Toen de welp Marks fluitjes hoorde, klom hij de boom uit en ging terug naar zijn moeder. Het waren spannende en intense momenten voor alle betrokkenen. Ik weet zeker dat Davin en Mark deze ontmoeting nooit zullen vergeten, terwijl de beren waarschijnlijk alweer met hele andere dingen bezig zijn.  Na deze korte ontmoeting met de man in de boom vertrokken de welp en zijn familie ongedeerd, evenals de jagers.

bron: 780outdoors

Dan moet je dit filmpje ook even zien!

Tja, gewoon stil blijven zitten zeggen ze altijd..


Bekijk hier meer video’s op Mountainreporters


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer