ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Wat zal hij bang geweest zijn…

Door: Pauline van der Waal

De negenentwintigjarige Jacob Roberts werd in het dorp Pecatu achterna gezeten door een hond. De Brit rende weg, en viel daarbij in een vier meter diepe waterput, die bijna droog stond. Hij brak daarbij een been en kon er op eigen kracht niet meer uitkomen. Er stond nog een laagje water in de put, wat ervoor zorgde dat Jacob in ieder geval nog een beetje te drinken had.

Gered door een inwoner van het dorp

Jacob riep vanzelfsprekend om hulp, maar dat werd lange tijd niet gehoord. Pas toen een bewoner van het dorp op zoek ging naar voer voor zijn koeien, kwam hij in het verlaten stuk waar de waterput is. Hij hoorde het hulpgeroep en waarschuwde de hulpdiensten. Jacob leefde gelukkig nog, maar hij was gewond en had pijn. Uiteindelijk lukte het om hem uit de put te krijgen. Hij werd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Rustig vanwege de lockdown

Ook op Bali is het toerisme vanwege de corona-epidemie zo goed al stil komen te vallen. Pecatu is een dorp vlakbij de toeristische hotspot Nusa Dua, maar daar is het nu ook een stuk rustiger dan normaal. Overigens is het niet helemaal duidelijk of Jacob Roberts een toeristische verstekeling is, of op Bali woont. Langzaam beginnen sommige toeristische plekken weer open te gaan.

Bron: BBC

Hoofdfoto: Pixabay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.