Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Wat zal hij bang geweest zijn…

Door: Pauline van der Waal

De negenentwintigjarige Jacob Roberts werd in het dorp Pecatu achterna gezeten door een hond. De Brit rende weg, en viel daarbij in een vier meter diepe waterput, die bijna droog stond. Hij brak daarbij een been en kon er op eigen kracht niet meer uitkomen. Er stond nog een laagje water in de put, wat ervoor zorgde dat Jacob in ieder geval nog een beetje te drinken had.

Gered door een inwoner van het dorp

Jacob riep vanzelfsprekend om hulp, maar dat werd lange tijd niet gehoord. Pas toen een bewoner van het dorp op zoek ging naar voer voor zijn koeien, kwam hij in het verlaten stuk waar de waterput is. Hij hoorde het hulpgeroep en waarschuwde de hulpdiensten. Jacob leefde gelukkig nog, maar hij was gewond en had pijn. Uiteindelijk lukte het om hem uit de put te krijgen. Hij werd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Rustig vanwege de lockdown

Ook op Bali is het toerisme vanwege de corona-epidemie zo goed al stil komen te vallen. Pecatu is een dorp vlakbij de toeristische hotspot Nusa Dua, maar daar is het nu ook een stuk rustiger dan normaal. Overigens is het niet helemaal duidelijk of Jacob Roberts een toeristische verstekeling is, of op Bali woont. Langzaam beginnen sommige toeristische plekken weer open te gaan.

Bron: BBC

Hoofdfoto: Pixabay

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer