Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

De nieuwe van David Attenborough: A Life On Our Planet

Door Edwin Hagenouw | 30 juli 2020

Vandaag werd bekend dat de nieuwe natuurfilm van Sir David Attenborough, David Attenborough: A Life On Our Planet op maandag 28 september 2020 wereldwijd in première gaat. De film waarin Attenborough een persoonlijke getuigenis aflegt over hoe het ervoor staat met de natuur op onze planeet is een urgente film en de belangrijkste in zijn carrière.

Na de wereldpremière krijgt de film een release in bioscopen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Finland, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor een overzicht van bioscopen in Nederland en meer informatie kijk je op www.attenborough.film

Exclusief voor de bioscoop wordt een gesprek tussen Sir David Attenborough en de Engelse acteur Sir Michael Palin, bekend van Monty Python’s Flying Circus en de prachtige reisdocumentaires die hij maakte voor de BBC, vertoond. Een unieke kans voor bioscoopbezoekers wereldwijd om een conversatie tussen de legendarische televisiemakers, die hun hartstocht voor de natuur en de wens haar te beschermen delen, mee te maken.

Beslissende momenten

Gedurende zijn 94-jarige leven heeft Attenborough elk continent bezocht en de natuur in al zijn variëteit en pracht vastgelegd. Nu kijkt hij voor het eerst terug op de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

David Attenborough: A Life On Our Planet is een oprechte, onthullende en urgente film. Een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Impact van Covid-19

De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF) en zal dit najaar wereldwijd te zien zijn op Netflix.

Keith Scholey, mede-oprichter van Silverback Films en regisseur van de film:
”Onlangs hebben we allemaal de impact van COVID-19 ervaren, een rampzalig gevolg van onze breuk met de natuurlijke wereld. Nu we langzaamaan de pandemie weer te boven komen, is Sir David’s boodschap actueler en relevanter dan ooit. Hij stelt niet alleen dat we dringend onze relatie met de natuur moeten herstellen, maar hij geeft ook oplossingen voor een veilige en duurzame toekomst voor onze planeet en haar bewoners. We kijken er naar uit Sir David’s verhaal dit najaar naar de bioscopen te brengen.”

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer