klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Door een tekort aan vliegtuigen moet Transavia dit voorjaar en deze zomer vluchten wijzigen en annuleren. Vandaag is duidelijk geworden welke vluchten niet zullen plaatsvinden in juni. Op Transavia.com vind je een overzicht met alle geannuleerde vluchten. De status van je vlucht kun je ook terugzien in Mijn Transavia.Staat jouw vlucht niet in de tabellen op de hierboven genoemde pagina’s, dan kun je er vanuit gaan dat je vlucht doorgaat. Transavia meldt dat er in principe voldoende vliegtuigen beschikbaar om het overige deel van het vluchtschema in juni uit te voeren.

Zoals dat normaal ook het geval is, kunnen er wel altijd onvoorziene omstandigheden optreden. Staat jouw vlucht er wel tussen? Dan heeft de hoofdboeker of je reisorganisatie een mail ontvangen waarin staat wat je mogelijkheden en rechten zijn. Deze kun je ook lezen op Transavia’s vluchtwijzigingen pagina.

Wil je weten welke vluchten zijn geannuleerd in mei? Die vind je op deze pagina. Heb je één of meerdere vluchten in juli of augustus? Op 25 mei worden alle reizigers van wie één of meerdere vluchten in juli en augustus zijn gewijzigd of geannuleerd geïnformeerd.

Hoofdfoto: Unsplash

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer