Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Door een tekort aan vliegtuigen moet Transavia dit voorjaar en deze zomer vluchten wijzigen en annuleren. Vandaag is duidelijk geworden welke vluchten niet zullen plaatsvinden in juni. Op Transavia.com vind je een overzicht met alle geannuleerde vluchten. De status van je vlucht kun je ook terugzien in Mijn Transavia.Staat jouw vlucht niet in de tabellen op de hierboven genoemde pagina’s, dan kun je er vanuit gaan dat je vlucht doorgaat. Transavia meldt dat er in principe voldoende vliegtuigen beschikbaar om het overige deel van het vluchtschema in juni uit te voeren.

Zoals dat normaal ook het geval is, kunnen er wel altijd onvoorziene omstandigheden optreden. Staat jouw vlucht er wel tussen? Dan heeft de hoofdboeker of je reisorganisatie een mail ontvangen waarin staat wat je mogelijkheden en rechten zijn. Deze kun je ook lezen op Transavia’s vluchtwijzigingen pagina.

Wil je weten welke vluchten zijn geannuleerd in mei? Die vind je op deze pagina. Heb je één of meerdere vluchten in juli of augustus? Op 25 mei worden alle reizigers van wie één of meerdere vluchten in juli en augustus zijn gewijzigd of geannuleerd geïnformeerd.

Hoofdfoto: Unsplash

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Bergsportdag

Je vakantie start op de Bergsportdag

Deze zomer naar de bergen? Kom dan naar de Bergsportdag, 17 maart in het NBC Nieuwegein. Een dag met een uitgebreid programma vol inspirerende sprekers en lezingen, leerzame workshops, de mooiste hikes en het nieuwste materiaal. Dé perfecte voorbereiding voor jouw volgende avontuur. Lees meer