Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

De beer rukt op! Werden er al eerder beren gespot in Italië, nu was dat ook het geval in het noorden van Oostenrijk. Op een bosweggetje in de gemeente Langkampfen, tussen Kufstein en Wörgl, om precies te zijn. Drie fietsers waren op het knooppunt Bärenbad / Höhlenstein-Steig en zagen het dier. Ze waarschuwden de autoriteiten.

Geen menselijke ongelukken

Gelukkig raakte niemand gewond en de beer ging er weer vandoor. Maar een beer is in de regio al verantwoordelijk voor meerdere dode schapen. Het is niet zeker dat dit dezelfde beer is als de fietsers hebben gezien. Op 14 juni werd een beer gefotografeerd door een natuurcamera.

Spot jij een beer? Geef het door!

Het bospad waarop de fietsers de beer zagen, heeft de toepasselijke naam “Bärenbad”. De deelstaat Tirol vraagt ​​mensen om een ​​formulier in te vullen als er grote roofdieren worden waargenomen en dit te mailen naar naar monitoring.beutegreifer@tirol.gv.at. Wij zijn heel benieuwd of de beer zich binnenkort weer laat zien.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Hoofdfoto: Europese bruine beer, Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer