Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Trentino is een waar Italiaans pareltje. Een prachtig berggebied, op slechts 1000 kilometer van Nederland, waar je als actieve vakantieganger het échte Italië kan beleven.
De indrukwekkende Dolomieten, vele fietspaden, de ongerepte natuur en natuurlijk niet te vergeten de heerlijke Italiaanse keuken, bieden volop mogelijkheden voor een topvakantie.

De Dolomieten zijn in 2009 toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoed lijst. Uitgestrekte koraalriffen lagen 3000 miljoen jaar geleden in een ondiepe, tropische zee. De zee is verdwenen en de riffen rijken nu 3000 meter naar de hemel, de majestueuze Dolomieten.

Natuurparken

Wil je echt even tot jezelf komen en genieten van de zuivere berglucht? Bezoek dan een van de vele natuurgebieden van Trentino. Het nationale park Dello Stelvio, met meer dan 2000 bloemsoorten, strekt tot in Lombardije en Zuid-Tirol. In het oosten van Trentino vind je het natuurpark Paneveggio-Pale di San Martino, met prachtige rode sparren die de beroemde musicus Stradivarius voor zijn violen gebruikte. Het Adamello Brenta natuurpark ligt in het westen van Trentino en is ook benoemd tot UNESCO Werelderfgoed.

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer