Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Neem nog makkelijker contact op

Door: Pauline van der Waal

Je hoopt natuurlijk dat je het nooit nodig hebt, maar als het dan toch het geval is, dan maar zo makkelijk mogelijk! Wanneer je in het buitenland bent en in nood zit, bijvoorbeeld wanneer je beroofd of gearresteerd bent, kun je contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor hulp en advies. Maar ook wanneer je dringende vragen hebt over paspoorten of reisadviezen kun je 24/7 bij de medewerkers van Buitenlandse zaken terecht. Vanaf nu kan dat ook per WhatsApp.

Buitenlandse Zaken staat voor je klaar

In de zomermaanden -vakantietijd- draait het contactcenter van Buitenlandse zaken op maximale bezetting. Gedurende deze periode is het twee keer zo druk als normaal. Elk jaar worden er zo’n half miljoen telefoontjes en 150.000 email afgehandeld. Vanaf deze zomer komen daar dus ook de WhatsAppberichten bij.

Hoe kun je contact opnemen?

Natuurlijk kun je zoals altijd telefonisch contact opnemen. Dit kan via nummer +31 247 247 247. Je kunt ook een WhatsAppbericht sturen naar +316 8238 7796. Let op: dit nummer is echt alleen om te appen, je kunt dus niet bellen of een sms sturen naar dit nummer. Er wordt gestreefd naar een antwoord binnen 30 minuten. Ook kun je het BuZa bereiken via email en twitter.

Meer weten over hoe het Ministerie van Buitenlandse Zaken bereikbaar is? Kijk dan op de website.

Bron: Rijksoverheid

Foto: Pixabay

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer