klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Neem nog makkelijker contact op

Door: Pauline van der Waal

Je hoopt natuurlijk dat je het nooit nodig hebt, maar als het dan toch het geval is, dan maar zo makkelijk mogelijk! Wanneer je in het buitenland bent en in nood zit, bijvoorbeeld wanneer je beroofd of gearresteerd bent, kun je contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor hulp en advies. Maar ook wanneer je dringende vragen hebt over paspoorten of reisadviezen kun je 24/7 bij de medewerkers van Buitenlandse zaken terecht. Vanaf nu kan dat ook per WhatsApp.

Buitenlandse Zaken staat voor je klaar

In de zomermaanden -vakantietijd- draait het contactcenter van Buitenlandse zaken op maximale bezetting. Gedurende deze periode is het twee keer zo druk als normaal. Elk jaar worden er zo’n half miljoen telefoontjes en 150.000 email afgehandeld. Vanaf deze zomer komen daar dus ook de WhatsAppberichten bij.

Hoe kun je contact opnemen?

Natuurlijk kun je zoals altijd telefonisch contact opnemen. Dit kan via nummer +31 247 247 247. Je kunt ook een WhatsAppbericht sturen naar +316 8238 7796. Let op: dit nummer is echt alleen om te appen, je kunt dus niet bellen of een sms sturen naar dit nummer. Er wordt gestreefd naar een antwoord binnen 30 minuten. Ook kun je het BuZa bereiken via email en twitter.

Meer weten over hoe het Ministerie van Buitenlandse Zaken bereikbaar is? Kijk dan op de website.

Bron: Rijksoverheid

Foto: Pixabay

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer