Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Wie doet er mee?

Door: Pauline van der Waal

We hebben er weer eentje! Kon je eerder al betaald op sabbatical in Italië, geld verdienen wanneer je met je hond op reis gaat, een jaar lang gratis reizen, of uitgenodigd worden voor een expeditie naar Antarctica, nu staat er voor de gelukkige een jaar lang reizen op het programma. En daar word je ook nog eens goed voor betaald.

Veertig bestemmingen met je favoriete reisgenoot

De Engelse website voor goedkope reisdeals Wowcher is de bedenker van deze actie. Voor de echte reisfanaat is dit natuurlijk een absolute droom. Je gaat in dit jaar naar maar liefst 40 verschillende bestemmingen. Zo staan in ieder geval Las Vegas, New York, Bali, Thailand, Disneyland, Dubai, Venetië en IJsland op de lijst. Je mag ook nog eens een reisgenoot meenemen. Omdat niet iedereen zo maar een jaar op pad kan of wil, mag je het over meerdere reisgenoten verdelen.

Wat moet je doen?

De bedoeling is dat je de bestemmingen op foto vastlegt én -hoe kan het ook anders- hier regelmatig over vlogt en blogt. Daarnaast moet je zeer actief zijn op social media, om alle volgers op de hoogte te houden van je belevenissen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een jaarcontract met een salaris van £25.000 voor het jaar en alle tickets en excursies. Bovendien mag je dus een reisgenoot meenemen op je trips.

Ja, ik wil!

Is dit dé uitdaging voor jou? Hup dan! Stap 1 is een korte video van maximaal dertig seconden uploaden waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent. De deadline hiervoor is 30 december 2019.

Kijk voor alle informatie en om te solliciteren op de website van Wowcher.


Zoek je inspiratie? Lees hier de inspirerende reisverhalen van onze reporters


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer