Wie doet er mee?

Door: Pauline van der Waal

We hebben er weer eentje! Kon je eerder al betaald op sabbatical in Italië, geld verdienen wanneer je met je hond op reis gaat, een jaar lang gratis reizen, of uitgenodigd worden voor een expeditie naar Antarctica, nu staat er voor de gelukkige een jaar lang reizen op het programma. En daar word je ook nog eens goed voor betaald.

Veertig bestemmingen met je favoriete reisgenoot

De Engelse website voor goedkope reisdeals Wowcher is de bedenker van deze actie. Voor de echte reisfanaat is dit natuurlijk een absolute droom. Je gaat in dit jaar naar maar liefst 40 verschillende bestemmingen. Zo staan in ieder geval Las Vegas, New York, Bali, Thailand, Disneyland, Dubai, Venetië en IJsland op de lijst. Je mag ook nog eens een reisgenoot meenemen. Omdat niet iedereen zo maar een jaar op pad kan of wil, mag je het over meerdere reisgenoten verdelen.

Wat moet je doen?

De bedoeling is dat je de bestemmingen op foto vastlegt én -hoe kan het ook anders- hier regelmatig over vlogt en blogt. Daarnaast moet je zeer actief zijn op social media, om alle volgers op de hoogte te houden van je belevenissen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een jaarcontract met een salaris van £25.000 voor het jaar en alle tickets en excursies. Bovendien mag je dus een reisgenoot meenemen op je trips.

Ja, ik wil!

Is dit dé uitdaging voor jou? Hup dan! Stap 1 is een korte video van maximaal dertig seconden uploaden waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent. De deadline hiervoor is 30 december 2019.

Kijk voor alle informatie en om te solliciteren op de website van Wowcher.


Zoek je inspiratie? Lees hier de inspirerende reisverhalen van onze reporters


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer