klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Wie doet er mee?

Door: Pauline van der Waal

We hebben er weer eentje! Kon je eerder al betaald op sabbatical in Italië, geld verdienen wanneer je met je hond op reis gaat, een jaar lang gratis reizen, of uitgenodigd worden voor een expeditie naar Antarctica, nu staat er voor de gelukkige een jaar lang reizen op het programma. En daar word je ook nog eens goed voor betaald.

Veertig bestemmingen met je favoriete reisgenoot

De Engelse website voor goedkope reisdeals Wowcher is de bedenker van deze actie. Voor de echte reisfanaat is dit natuurlijk een absolute droom. Je gaat in dit jaar naar maar liefst 40 verschillende bestemmingen. Zo staan in ieder geval Las Vegas, New York, Bali, Thailand, Disneyland, Dubai, Venetië en IJsland op de lijst. Je mag ook nog eens een reisgenoot meenemen. Omdat niet iedereen zo maar een jaar op pad kan of wil, mag je het over meerdere reisgenoten verdelen.

Wat moet je doen?

De bedoeling is dat je de bestemmingen op foto vastlegt én -hoe kan het ook anders- hier regelmatig over vlogt en blogt. Daarnaast moet je zeer actief zijn op social media, om alle volgers op de hoogte te houden van je belevenissen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een jaarcontract met een salaris van £25.000 voor het jaar en alle tickets en excursies. Bovendien mag je dus een reisgenoot meenemen op je trips.

Ja, ik wil!

Is dit dé uitdaging voor jou? Hup dan! Stap 1 is een korte video van maximaal dertig seconden uploaden waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent. De deadline hiervoor is 30 december 2019.

Kijk voor alle informatie en om te solliciteren op de website van Wowcher.


Zoek je inspiratie? Lees hier de inspirerende reisverhalen van onze reporters


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer