Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Wie doet er mee?

Door: Pauline van der Waal

We hebben er weer eentje! Kon je eerder al betaald op sabbatical in Italië, geld verdienen wanneer je met je hond op reis gaat, een jaar lang gratis reizen, of uitgenodigd worden voor een expeditie naar Antarctica, nu staat er voor de gelukkige een jaar lang reizen op het programma. En daar word je ook nog eens goed voor betaald.

Veertig bestemmingen met je favoriete reisgenoot

De Engelse website voor goedkope reisdeals Wowcher is de bedenker van deze actie. Voor de echte reisfanaat is dit natuurlijk een absolute droom. Je gaat in dit jaar naar maar liefst 40 verschillende bestemmingen. Zo staan in ieder geval Las Vegas, New York, Bali, Thailand, Disneyland, Dubai, Venetië en IJsland op de lijst. Je mag ook nog eens een reisgenoot meenemen. Omdat niet iedereen zo maar een jaar op pad kan of wil, mag je het over meerdere reisgenoten verdelen.

Wat moet je doen?

De bedoeling is dat je de bestemmingen op foto vastlegt én -hoe kan het ook anders- hier regelmatig over vlogt en blogt. Daarnaast moet je zeer actief zijn op social media, om alle volgers op de hoogte te houden van je belevenissen.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een jaarcontract met een salaris van £25.000 voor het jaar en alle tickets en excursies. Bovendien mag je dus een reisgenoot meenemen op je trips.

Ja, ik wil!

Is dit dé uitdaging voor jou? Hup dan! Stap 1 is een korte video van maximaal dertig seconden uploaden waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent. De deadline hiervoor is 30 december 2019.

Kijk voor alle informatie en om te solliciteren op de website van Wowcher.


Zoek je inspiratie? Lees hier de inspirerende reisverhalen van onze reporters


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nieuw-Zeeland

Bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland. Letterlijk aan de andere kant van de wereld en een waanzinnige bestemming voor een droomvakantie. De natuur is er prachtig en niet voor niets heeft Nieuw-Zeeland dertien nationale parken verdeeld over het Noordereiland en het Zuidereiland. Voor meer inspiratie hebben we de zeven mooiste nationale parken voor je op een rij gezet. Lees meer

Reisverzekering

Voordelige reisverzekering voor actieve reizigers

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. En omdat we deze verzekering voor tienduizenden leden tegelijk afsluiten, is de premie laag. Lees meer

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer