Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Uit meerdere onderzoeken is al regelmatig naar voren gekomen dat de grootste ergernis van vliegreizigers toch wel urenlang huilende kinderen zijn. Ook blijkt dat veel Nederlanders zonder morren meer zouden betalen voor een kinderloze vlucht. Japan Airlines speelt hier handig op in. Zoals JAL op zijn website meldt worden kinderen tussen de acht dagen en twee jaar oud weergegeven op het kaartje met stoelen als je wilt inchecken.

Zo kun je zelf rekening houden hoe ver je van de kinderen af wilt gaan zitten. Veel reizigers zijn er blij mee zoals onderstaande tweet bevestigd. Het is mij alleen niet helemaal duidelijk waarom dit geldt tot twee jaar, want kinderen van twee jaar en een week oud kunnen nog steeds behoorlijk veel herrie maken…

Gaan meer airlines volgen?

Voorlopig is Japan Airlines de enige luchtvaartmaatschappij met dit systeem. KLM en Transavia geven aan dit zeker niet in de planning te hebben. Bovendien hebben reizigers nog wel meer ergernissen in het vliegtuig, zoals bijvoorbeeld een stinkende buurman of buurvrouw, dus honderd procent garantie op een relaxte vlucht heb je nooit. Toch zou ik wanneer ik zo’n icoontje zou zien tijdens het inchecken hier wel degelijk rekening mee houden. Jij ook?

Bron: RTL Nieuws

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer