Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Voor slechts € 11,- toegang tot de beurs!

Door: Pauline van der Waal | Fiets- en Wandelbeurs

Staat vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari en/of zondag 1 maart al rood omcirkeld in je agenda? De Utrechtse Jaarbeurs staat dan namelijk alweer voor de zestiende keer in het teken van de Fiets- en Wandelbeurs. Kom je ook? Bestel dan als fan van Mountainreporters het speciale Voordeelticket.


Bestel je Mountainreporters Voordeelticket hier!


Over de Fiets- en Wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs is hét evenement voor fietsers en liefhebbers van actieve vakanties. Vorig jaar kwamen er ruim 43.000 bezoekers op af. Ben jij dit jaar ook van de partij?
Er is een groot aanbod aan vakantiebestemmingen, reisarrangementen, fiets- en wandelkleding, fietsaccessoires, workshops, lezingen, routes en nog veel meer. Als topbestemming staat Duitsland dit jaar als themaland in de schijnwerpers. Ook zijn er diverse outdoormerken aanwezig waar je kunt snuffelen naar koopjes of juist de nieuwste collecties.

De openingstijden zijn alle dagen van 10:00 – 17:00 uur. Wil je het hele programma bekijken, check dan even de website van de Fiets- en Wandelbeurs.

De bekende Bastei in de Duitse streek Saksisch Zwitserland. ©Frank Richter – Tourismusverband Sächsische Schweiz – Elbsandsteingebirge Basteibrücke
De bekende Bastei in de Duitse streek Saksisch Zwitserland. ©Frank Richter – Tourismusverband Sächsische Schweiz

Daarnaast toegang tot E-bike Xperience en Bike MOTION

Je hebt met je ticket niet alleen toegang tot de beurs, maar ook nog tot twee andere geweldige events. Ga dus zeker langs bij de E-bike Xperience, het grootste (indoor) testevent voor elektrische fietsen. Tot slot kun je een kijkje nemen op Bike MOTION Benelux, het event voor de sportieve fietser en mountainbiker.
Racefietsen, mountainbikes, trekkingbikes, e-bikes, speed pedelecs: het is er allemaal te bewonderen én te testen op de diverse parcoursen. De openingstijden zijn gelijk aan de beurs, al blijft uitsluitend Bike MOTION op vrijdagavond tot 21 uur geopend.

Fietsen door Duitsland ©Dominik Ketz-Rheinland Pfalz - Ahrtal
Fietsen door Duitsland ©Dominik Ketz-Rheinland Pfalz – Ahrtal

Wij zijn er ook!

Fietsen en wandelen, dat zijn natuurlijk dé activiteiten waar wij als Mountainreporters warm voor lopen. The place to be op de beurs voor de echte Mountainreporter is natuurlijk het paviljoen Mountain Xperience. Dit paviljoen in Hal 4 staat helemaal in het teken van actieve vakanties in de bergen. Dé plek voor iedereen die graag een avontuur ‘op niveau’ zoekt.
Bovendien staan Mountainreporters Bart Baars en Erwin Zantinga op het programma voor een interessante workshop, zowel op de zaterdag als op de zondag!

Elbsandsteingebergte in het Oosten van Duitsland. ©Frank Exß – Tourismusverband Sächsische Schweiz – Elbsandsteingebirge
Elbsandsteingebergte in het Oosten van Duitsland. ©Frank Exß–Tourismusverband Sächsische Schweiz

Bestel nu het Mountainreporters Voordeelticket

Voor het kaartje met korting volg je deze link. Let op: het actietarief van € 11,- geldt alleen in de voorverkoop! Bestel je ticket dus uiterlijk op 27 januari. Tijdens de beursdagen betaal je € 15,- online en € 16,- aan de deur. Een toegangsbewijs is geldig op één dag, voor één persoon. Je hebt daarnaast dus gratis toegang tot E-bike Xperience en Bike Motion.
Een kinderkaartje is gratis, en kun je gelijk mee bestellen (alleen in combinatie met andere kaartjes en onder begeleiding van een volwassene). Tot op de beurs!


Bestel je Mountainreporters Voordeelticket hier!


Waar ga jij deze zomer wandelen? ©DZT - Jens Wegener
Waar ga jij deze zomer wandelen? ©DZT – Jens Wegener

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer