Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Voor slechts € 11,- toegang tot de beurs!

Door: Pauline van der Waal | Fiets- en Wandelbeurs

Staat vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari en/of zondag 1 maart al rood omcirkeld in je agenda? De Utrechtse Jaarbeurs staat dan namelijk alweer voor de zestiende keer in het teken van de Fiets- en Wandelbeurs. Kom je ook? Bestel dan als fan van Mountainreporters het speciale Voordeelticket.


Bestel je Mountainreporters Voordeelticket hier!


Over de Fiets- en Wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs is hét evenement voor fietsers en liefhebbers van actieve vakanties. Vorig jaar kwamen er ruim 43.000 bezoekers op af. Ben jij dit jaar ook van de partij?
Er is een groot aanbod aan vakantiebestemmingen, reisarrangementen, fiets- en wandelkleding, fietsaccessoires, workshops, lezingen, routes en nog veel meer. Als topbestemming staat Duitsland dit jaar als themaland in de schijnwerpers. Ook zijn er diverse outdoormerken aanwezig waar je kunt snuffelen naar koopjes of juist de nieuwste collecties.

De openingstijden zijn alle dagen van 10:00 – 17:00 uur. Wil je het hele programma bekijken, check dan even de website van de Fiets- en Wandelbeurs.

De bekende Bastei in de Duitse streek Saksisch Zwitserland. ©Frank Richter – Tourismusverband Sächsische Schweiz – Elbsandsteingebirge Basteibrücke
De bekende Bastei in de Duitse streek Saksisch Zwitserland. ©Frank Richter – Tourismusverband Sächsische Schweiz

Daarnaast toegang tot E-bike Xperience en Bike MOTION

Je hebt met je ticket niet alleen toegang tot de beurs, maar ook nog tot twee andere geweldige events. Ga dus zeker langs bij de E-bike Xperience, het grootste (indoor) testevent voor elektrische fietsen. Tot slot kun je een kijkje nemen op Bike MOTION Benelux, het event voor de sportieve fietser en mountainbiker.
Racefietsen, mountainbikes, trekkingbikes, e-bikes, speed pedelecs: het is er allemaal te bewonderen én te testen op de diverse parcoursen. De openingstijden zijn gelijk aan de beurs, al blijft uitsluitend Bike MOTION op vrijdagavond tot 21 uur geopend.

Fietsen door Duitsland ©Dominik Ketz-Rheinland Pfalz - Ahrtal
Fietsen door Duitsland ©Dominik Ketz-Rheinland Pfalz – Ahrtal

Wij zijn er ook!

Fietsen en wandelen, dat zijn natuurlijk dé activiteiten waar wij als Mountainreporters warm voor lopen. The place to be op de beurs voor de echte Mountainreporter is natuurlijk het paviljoen Mountain Xperience. Dit paviljoen in Hal 4 staat helemaal in het teken van actieve vakanties in de bergen. Dé plek voor iedereen die graag een avontuur ‘op niveau’ zoekt.
Bovendien staan Mountainreporters Bart Baars en Erwin Zantinga op het programma voor een interessante workshop, zowel op de zaterdag als op de zondag!

Elbsandsteingebergte in het Oosten van Duitsland. ©Frank Exß – Tourismusverband Sächsische Schweiz – Elbsandsteingebirge
Elbsandsteingebergte in het Oosten van Duitsland. ©Frank Exß–Tourismusverband Sächsische Schweiz

Bestel nu het Mountainreporters Voordeelticket

Voor het kaartje met korting volg je deze link. Let op: het actietarief van € 11,- geldt alleen in de voorverkoop! Bestel je ticket dus uiterlijk op 27 januari. Tijdens de beursdagen betaal je € 15,- online en € 16,- aan de deur. Een toegangsbewijs is geldig op één dag, voor één persoon. Je hebt daarnaast dus gratis toegang tot E-bike Xperience en Bike Motion.
Een kinderkaartje is gratis, en kun je gelijk mee bestellen (alleen in combinatie met andere kaartjes en onder begeleiding van een volwassene). Tot op de beurs!


Bestel je Mountainreporters Voordeelticket hier!


Waar ga jij deze zomer wandelen? ©DZT - Jens Wegener
Waar ga jij deze zomer wandelen? ©DZT – Jens Wegener

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer