Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Online Magic Summer inspiratieavond

Door Edwin Hagenouw | bron: Voigt Travel

De zomer in het Pure Noorden is magisch! Wat gebeurt er in IJsland als de zon niet meer onder gaat? Hoe beleven de Schotten hun zomer? Hoe ervaren ze in Scandinavië de Scandinavische Indian Summer, de ruska? En wat zijn de favoriete plekken van de reisspecialisten van Voigt Travel om de magische zomermomenten van het Pure Noorden te beleven?

Magic Summer

Tijdens de online Magic Summer inspiratieavond word je geïnspireerd met informatie en mooie verhalen over de middernachtzonavonturen en nazomerhoogtepunten van de locals en reisexperts. Als kers op de taart ontvang je bruikbare tips over de beste plekken om deze belevenissen mee te maken.

Wat, waar en hoe?

  • De online Magic Summer inspiratieavond vindt online plaats via webinars (online presentaties) op donderdag 28 mei 2020 om 19:30 uur.
  • Bij aanmelding ontvang je een e-mail waar een link naar de online presentatie, die je graag wilt zien, staat. Als je daar op het juiste tijdstip op de juiste dag klikt, kun je de online presentatie(s) bijwonen. Je kunt tijdens de presentatie stemmen op polls en chatten met onze reisspecialisten.
  • Er zijn drie presentaties. Elke presentatie duurt ongeveer twintig minuten. Elk half uur begint er een nieuwe presentatie. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

Voordat je de online presentatie die je graag wilt zien kunt bijwonen, is het nodig om je aan te melden. Dat kan via onderstaande button.

AANMELDEN

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer