Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Outdoormerk Rab opent shop-in-shop bij Zwerfkei in Woerden

Door Edwin Hagenouw

Vanaf 21 september 2019 zijn de hoogtepunten uit de Rab-donscollectie evenals de nieuw geïntroduceerde Gore-Tex-lijn van de Britse outdoorfabrikant Rab prominent aanwezig bij Zwerfkei. Net op tijd voor het begin van het nieuwe herfst-/winterseizoen opent de Britse outdoorfabrikant Rab op de eerste dag van de herfst een eigen shop-in-shop bij de gerenommeerde sport- en outdoorwinkel Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden.

Rab, door weer en wind

Dons en Gore-tex

Rab presenteert in totaal ongeveer honderd verschillende stijlen op een oppervlakte van meer dan veertig vierkante meter. De focus voor het komende seizoen ligt op zowel de donsproducten als de nieuw geïntroduceerde Gore-Tex lijn van Rab. Handschoenen, petten en andere accessoires ronden het assortiment af.

Rab: kleding voor bergsporters en outdoorliefhebbers

Met de donscollectie toont Rab zijn absolute kerncompetentie: Rab‘s eerste producten waren slaapzakken die door de gepassioneerde bergbeklimmer Rab Carrington zelf waren genaaid en getest. Deze zijn tot op de dag van vandaag gemaakt volgens de strengste kwaliteitscriteria en voldoen aan de eisen van ambitieuze bergbeklimmers en aan de behoeften van natuurliefhebbers en buitensportfans.

Bescherming tegen weer en wind

Voor de winter van 2019/2020 heeft Rab een uitgebreide Gore-Tex-collectie in haar assortiment. De hoogwaardige materialen van Gore-Tex garanderen bescherming tegen wind en weer, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

“Samen willen we onze klanten de beste producten en een uitstekende service bieden om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun avonturen”

„We zijn erg blij dat we een sterke partner hebben gevonden in het ervaren team rond Zwerfkei-oprichters Hans en Rob van Gent, met wie we al jarenlang samenwerken“, aldus Gerard Ritter, Country Manager Rab in de Benelux, bij de opening van de shop. „Samen willen we onze klanten de beste producten en een uitstekende service bieden om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op nieuwe avonturen.“

Openingsaanbiedingen

Rab wil de opening van de nieuwe shop vieren met aantrekkelijke openingsaanbiedingen. De eerste vijftig klanten van de shop-in-shop ontvangen bij hun aankopen gratis een Rab Logo Beanie. De eerste tien klanten, wier aankoop een minimale waarde van vijfhonderd euro heeft, worden daarnaast beloond met een Rab Kitbag 80 van 99,95 euro.

Over Rab

Ons verhaal begon in 1981 op de zolder van een klein rijtjeshuis in Sheffield, Engeland, waar Robert „Rab“ Carrington de eerste slaapzak maakte die zijn naam droeg. Met de hand genaaid en ontwikkeld met zijn ingenieuze gevoel voor verhoudingen, werd Rab’s ervaring uit jaren in de bergen weerspiegeld in zijn ontwerpen.

Rab: volledige bescherming, comfort en vrijheid op heuvels, kliffen en toppen

Tot op de dag van vandaag koesteren wij de hoge normen, de vindingrijkheid en de pioniersgeest van Rab Carrington. Wij produceren robuuste, hoogwaardige alpine kleding en uitrusting die volledige bescherming, comfort en vrijheid biedt op heuvels, kliffen en toppen. We gebruiken zowel state-of-the-art als lang beproefde materialen, zoals topkwaliteit Europees dons. Niet extravagant of overgespecificeerd. Alleen eerlijke en uiterst functionele items die u liever repareert dan vervangt. Van bergbeklimmers voor bergbeklimmers.

Meer informatie over Rab is te vinden op rab.equipment.

Rab is partner van Mountainreporters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Verken het prachtige Zweden met Nordic

Zweden bestaat voornamelijk uit uitgestrekte bossen en tal van meren, maar verrast nabij de Noorse grens ook met hoogvlaktes en canyons. De Zweedse gezelligheid is echter nooit weg te denken. Dit is werkelijk een land van levensgenieters: bruisende steden, gezellige dorpen, gastronomie, design en unieke accommodaties. Zweden is een geweldige reisbestemming in elk seizoen!

Lees meer

Wandelen door de Balkan

Avontuurlijke wandelreis door de Balkan

Beleef de Balkan Trail tijdens de 12-daagse wandelreis van Better Places. Trek met een klein groepje, een Nederlandse reisbegeleider en lokale berggids door het adembenemende berglandschap van Albanië en Montenegro. Bekijk de reis

Voigt Travel

Ontdek de nazomer in het Hoge Noorden

Ervaar de prachtige herfstkleuren – of “Ruska”, in de Lapse natuur. Aanschouw het noorderlicht. Geniet van rust, ruimte en adembenemende natuur die met geen woorden is te beschrijven.

Lees meer