Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Outdoormerk Rab opent shop-in-shop bij Zwerfkei in Woerden

Door Edwin Hagenouw

Vanaf 21 september 2019 zijn de hoogtepunten uit de Rab-donscollectie evenals de nieuw geïntroduceerde Gore-Tex-lijn van de Britse outdoorfabrikant Rab prominent aanwezig bij Zwerfkei. Net op tijd voor het begin van het nieuwe herfst-/winterseizoen opent de Britse outdoorfabrikant Rab op de eerste dag van de herfst een eigen shop-in-shop bij de gerenommeerde sport- en outdoorwinkel Zwerfkei Outdoor & Travel Centre in Woerden.

Rab, door weer en wind

Dons en Gore-tex

Rab presenteert in totaal ongeveer honderd verschillende stijlen op een oppervlakte van meer dan veertig vierkante meter. De focus voor het komende seizoen ligt op zowel de donsproducten als de nieuw geïntroduceerde Gore-Tex lijn van Rab. Handschoenen, petten en andere accessoires ronden het assortiment af.

Rab: kleding voor bergsporters en outdoorliefhebbers

Met de donscollectie toont Rab zijn absolute kerncompetentie: Rab‘s eerste producten waren slaapzakken die door de gepassioneerde bergbeklimmer Rab Carrington zelf waren genaaid en getest. Deze zijn tot op de dag van vandaag gemaakt volgens de strengste kwaliteitscriteria en voldoen aan de eisen van ambitieuze bergbeklimmers en aan de behoeften van natuurliefhebbers en buitensportfans.

Bescherming tegen weer en wind

Voor de winter van 2019/2020 heeft Rab een uitgebreide Gore-Tex-collectie in haar assortiment. De hoogwaardige materialen van Gore-Tex garanderen bescherming tegen wind en weer, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

“Samen willen we onze klanten de beste producten en een uitstekende service bieden om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun avonturen”

„We zijn erg blij dat we een sterke partner hebben gevonden in het ervaren team rond Zwerfkei-oprichters Hans en Rob van Gent, met wie we al jarenlang samenwerken“, aldus Gerard Ritter, Country Manager Rab in de Benelux, bij de opening van de shop. „Samen willen we onze klanten de beste producten en een uitstekende service bieden om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op nieuwe avonturen.“

Openingsaanbiedingen

Rab wil de opening van de nieuwe shop vieren met aantrekkelijke openingsaanbiedingen. De eerste vijftig klanten van de shop-in-shop ontvangen bij hun aankopen gratis een Rab Logo Beanie. De eerste tien klanten, wier aankoop een minimale waarde van vijfhonderd euro heeft, worden daarnaast beloond met een Rab Kitbag 80 van 99,95 euro.

Over Rab

Ons verhaal begon in 1981 op de zolder van een klein rijtjeshuis in Sheffield, Engeland, waar Robert „Rab“ Carrington de eerste slaapzak maakte die zijn naam droeg. Met de hand genaaid en ontwikkeld met zijn ingenieuze gevoel voor verhoudingen, werd Rab’s ervaring uit jaren in de bergen weerspiegeld in zijn ontwerpen.

Rab: volledige bescherming, comfort en vrijheid op heuvels, kliffen en toppen

Tot op de dag van vandaag koesteren wij de hoge normen, de vindingrijkheid en de pioniersgeest van Rab Carrington. Wij produceren robuuste, hoogwaardige alpine kleding en uitrusting die volledige bescherming, comfort en vrijheid biedt op heuvels, kliffen en toppen. We gebruiken zowel state-of-the-art als lang beproefde materialen, zoals topkwaliteit Europees dons. Niet extravagant of overgespecificeerd. Alleen eerlijke en uiterst functionele items die u liever repareert dan vervangt. Van bergbeklimmers voor bergbeklimmers.

Meer informatie over Rab is te vinden op rab.equipment.

Rab is partner van Mountainreporters

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer