Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Door Edwin Hagenouw | fan van Rab

Een aantal weken geleden was ik op bezoek in de showroom van Rab en Lowe Alpine om de marketingaanpak van het komende jaar te bespreken. Daar leerde ik een bevlogen en inspirerende wereldreiziger tegen: Tamar Valkenier. Fantastisch om te zien hoeveel passie en energie deze jonge avonturier heeft. En daarnaast heeft ze een continue stroom aan creatieve ideeën waar de meeste reclamejongens en -meisjes alleen maar van kunnen dromen.

Tamar tijdens een gletsjertraining in Oostenrijk

Super leuk is het dan ook om vandaag te horen dat Tamar ambassadeur is geworden van Rab. Zoals ik lees is zij voor Rab en haar volgers een ware inspiratiebron als het gaat om het verkennen van de wereld in de wildste en meest afgelegen gebieden.

Solotochten

Tamar is altijd op zoek naar een pure en creatieve manier om onbekende plekken te verkennen. Haar avonturen reiken heinde en verre, inclusief een twee jaar durende solo-fietstocht door Europa, Australië en Indonesië. En wat denk je van de solo-expeditie van vijf maanden door het Mongoolse Altai-gebergte met haar paard, kameel en hond of de trektocht door de Jordaanwoestijn, samen met een ezel.

Voor Tamar kent avontuur geen grenzen en daarmee is ze Een waar voorbeeld voor Mountainreporters

De jachtreis door Nieuw-Zeeland met Miriam was voor Floortje Dessing de reden om af te reizen naar de andere kant van de wereld (zie video). Voor Tamar kent avontuur geen grenzen. Een waar voorbeeld voor Mountainreporters. En waarschijnlijk ook voor veel van onze lezers.

Nieuwe expeditie in 2021

Op dit moment bereidt Tamar zich voor op een expeditie in het voorjaar van 2021 naar het Baikalmeer. Als de reisbeperkingen dit toelaten, zullen zij en haar partner Gerard Murre het meer oversteken tijdens een zelfvoorzienende expeditie op schaatsen. Op Rab’s Basecamp-blog zal Tamar regelmatig berichten plaatsen over haar recente avonturen en expedities.

Meer informatie over Tamar is hier te vinden: tamarvalkenier.com
Instagram: @tamarvalkenier

klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Yomads

Onvergetelijke outdoorreizen van Yomads

Bij Yomads draait alles om het creëren van onvergetelijke outdoorreizen. De trips zijn speciaal geselecteerd zodat je op de meest unieke plekken komt, #opjebucketlist. Je ontdekt tijdens het hiken ongerepte landschappen en nieuwe bestemmingen. In kleine groepen, ver buiten de gebaande paden en weg van de massa. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer