klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Reisadviezen aangepast per 22 september

Door: Pauline van der Waal

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft in verband met de oplopende coronabesmettingen het reisadvies voor een aantal Europese bestemmingen aangepast.

Wijzigingen Oostenrijk

De steden Innsbruck en Wenen hebben code oranje gekregen. Dat betekent dat alle niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden (inclusief vakantie) en dat je bij terugkomst in Nederland wordt verzocht in quarantaine te gaan. Dit gelt ook voor mensen die daar nu op vakantie zijn.

Lees het volledige reisadvies voor Oostenrijk hier

Wijzigingen Frankrijk

In Frankrijk stonden al een groot aantal plaatsen op oranje, waaronder de grote steden. Daar zijn nu de departementen Aveyron, Bas-Rhin, Haute-Marne, Indre et Loire, Landes, Marne, Meurthe et Moselle, Seine Maritime, Tarn en Vienne bijgekomen.

Lees het volledige reisadvies voor Frankrijk hier

Wijzigingen Tsjechië

Vanaf 22 september geldt voor geheel Tsjechië code oranje. Vorige week werd het advies voor de stad Praag al aangepast, nu geldt dat dus voor heel het land.

Lees het volledige reisadvies voor Tsjechië hier

Bron: NOS

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer