Reisadviezen aangepast per 22 september

Door: Pauline van der Waal

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft in verband met de oplopende coronabesmettingen het reisadvies voor een aantal Europese bestemmingen aangepast.

Wijzigingen Oostenrijk

De steden Innsbruck en Wenen hebben code oranje gekregen. Dat betekent dat alle niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden (inclusief vakantie) en dat je bij terugkomst in Nederland wordt verzocht in quarantaine te gaan. Dit gelt ook voor mensen die daar nu op vakantie zijn.

Lees het volledige reisadvies voor Oostenrijk hier

Wijzigingen Frankrijk

In Frankrijk stonden al een groot aantal plaatsen op oranje, waaronder de grote steden. Daar zijn nu de departementen Aveyron, Bas-Rhin, Haute-Marne, Indre et Loire, Landes, Marne, Meurthe et Moselle, Seine Maritime, Tarn en Vienne bijgekomen.

Lees het volledige reisadvies voor Frankrijk hier

Wijzigingen Tsjechië

Vanaf 22 september geldt voor geheel Tsjechië code oranje. Vorige week werd het advies voor de stad Praag al aangepast, nu geldt dat dus voor heel het land.

Lees het volledige reisadvies voor Tsjechië hier

Bron: NOS

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer