klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

ZOMER 2021 | Reisadvies voor Ierland naar Geel

Door Edwin Hagenouw, 14 mei 2021

Eigenlijk is dit best wel een mooie tijd. Een tijd van hoop en versoepelingen en van steeds meer mogelijkheden voor de reizen die zo lang niet veilig waren. Vanaf morgen gaan we in Nederland weer werken met kleurencode’s per land. Precies zoals we dat afgelopen jaar gewend waren. Voor de lezers van Mountainreporters komt daar morgen een belangrijke bestemming bij: Ierland! Dat nieuws ontvingen we zojuist van de Nederlands ambassade in Ierland.

Wel blijft de quarantaineverplichting bij aankomst in Ierland voorlopig verplicht. Die zal natuurlijk wel moeten verdwijnen om een echt interessante vakantiebestemming te zijn deze zomer.

Wijsopreis.nl

Andere landen die vanaf morgen op GEEL staan zijn: IJsland, Portugal, Finland, Griekse eilanden, de Balearen, Aruba, St. Maarten, St. Eustatius, Bonaire, Curaçao en Saba.

Onze verwachting is dat in de komende weken diverse Europese bestemmingen aan deze lijst zullen worden toegevoegd. Op www.wijsopreis.nl zie je in realtime de situatie en regels per land.


Lees hier alle verhalen en reistips over Ierland


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer