Ben je een outdoorfan? Ga dan naar de Bergsportdag!

Door Edwin Hagenouw | fan van de Bergsportdag

Op zondag 9 februari 2020 organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging de Bergsportdag in het NBC, Nieuwegein. Het evenement is de start van je bergvakantie. Of je nou gaat wandelen, klimmen of zelfs trailrunnen. Meer dan 5.000 bezoekers volgen lezingen en workshops, bekijken de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bergsportmateriaal en laten zich inspireren voor hun volgende avontuur in de bergen.

Omdat de NKBV duurzaamheid zo belangrijk vindt, komt dit ook terug in het lezingen- en workshopprogramma

De Bergsportdag wordt 100% klimaatneutraal georganiseerd. Omdat de NKBV duurzaamheid zo belangrijk vindt, komt dit ook terug in het lezingen- en workshopprogramma. Als partner van de NKBV ondersteunt de redactie van Mountainreporters deze duurzame gedachte van harte.

De beurs is geopend van 9:30 uur tot 17:00 uur. Kom jij ook naar het grootste bergwandelevenement van Nederland? Klik op de onderstaande buttons voor meer informatie of om je tickets alvast te bestellen.

 

PROGRAMMA

TICKETS

 

KLIMPROGRAMMA

WORKSHOPS

Bekijk hieronder het videoverslag van de Bergsportdag van 2019. Wij waren er  afgelopen jaar bij en laten ons ook in 2020 weer inspireren door de vele lezingen en workshops. Plan je route met Google Maps.


Bergsportdag 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.