Op 21 & 22 mei vindt het Trail & Hike event op Landgoed Zonheuvel in Doorn plaats. Of je nu trailrunner of wandelaar bent, tijdens dit outdoor evenement dompel jij jezelf onder in jouw favoriete sport. Volg lezingen en leerzame workshops, ontmoet mensen met dezelfde passie, test het allernieuwste materiaal en laat je inspireren voor je volgende trail of wandelbestemming. Dit outdoor evenement op 21 & 22 mei 2022 is een samenwerking tussen Trailrunning Europe en de NKBV.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Tijdens dit evenement ben je te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een prachtige locatie midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De ideale plek voor een outdoor evenement als deze en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Benieuwd wat je allemaal kunt beleven?

  • Maak een wandeling of doe een trailrun op een van de uitgezette routes.
  • Volg de meteo workshops van Maarten Minkman en Patrick Smit van Alpenweerman.nl. Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door Nikwax, de oplossing voor een duurzamer gebruik van je outdoorproducten.
  • Volg verschillende workshops, bijvoorbeeld over de juiste voorbereiding, trainingsschema’s, fit de bergen in, tochten plannen, oriëntatie in de bergen, het weer in de bergen en nog heel veel meer.
  • Ontmoet mensen met dezelfde passie.
  • Ontdek en test het allernieuwste materiaal. Wie weet vertrek jij met die rugzak of wandelschoenen waar je al zo lang naar op zoek bent.
  • Laat je door de gebieden inspireren voor je volgende vakantiebestemming.

Bekijk het volledige programma en koop je tickets op de website van het Trail & Hike event. NKBV-leden krijgen 50% korting met de code NKBV_LID.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.