Als lezer van Mountainreporters is de kans groot dat jij, net als wij, graag de bergen in trekt of de ongerepte natuur verkent. Wij werken al vele jaren samen met de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging (NKBV), omdat we een gedeeld passie hebben en deze uitdragen naar onze volgers. Wil jij je ook aansluiten bij de NKBV, dan is dit het moment. In het laatste kwartaal van het jaar hebben ze een mooie actie voor zowel nieuwe als bestaande leden. Zo word je nu NKBV-lid voor slechts vijf euro en ontvang je bij je lidmaatschap een paar Rab handschoenen ter waarde van € 25 cadeau. Ben je al lid? Dan sluit je heel voordelig de NKBV-reisverzekering af en/of koop je de klimjaarkaart met 50% korting.

Passie voor bergsport

De NKBV verbindt mensen met een passie voor bergsport

De NKBV is er om jou alles te laten halen uit je favoriete klim- en bergsportactiviteiten. Als lid maak je gebruik van een aantal unieke voordelen zoals korting op je overnachting in berghutten en een voordelige reisverzekering. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je vakantie heb je daarnaast toegang tot uitgebreide informatie in het kenniscentrum en ontvang je Hoogtelijn, het enige allround klim- en bergsportmagazine van Nederland.

Word lid voor € 5

Als NKBV-lid draag je bij aan behoud en onderhoud van paden, routes en hutten in de bergen. Bezoek je deze winter nog een berghut? Dan krijg je als dank voor je lidmaatschap tot 50% korting op je overnachting. Als je nu lid wordt voor vijf euro (normaal € 52,50) voor de laatste maanden van 2021, ontvang je een paar Rab handschoenen t.w.v. € 25 cadeau. De Geon Glove is een lichtgewicht crossover voor het hele jaar door voor technische bergprestaties en dagelijkse warmte. Zolang de voorraad strekt (heren maat S is niet meer op voorraad).


Sluit je aan bij de grootste bergsport community van Nederland. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.