klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Het einde van het jaar is in zicht, de lijstjes worden gemaakt en de goede voornemens worden uitgesproken. Ook wij maken de balans op. In april 2017 publiceerden wij ons eerste artikel, begonnen wij met 0 likes op Facebook en weinig views in de eerste weken. Nu zijn we in december beland en is het tijd om terug te kijken naar de eerste acht maanden van ons bestaan. Ondertussen hebben we bijna 5.000 Facebook fans, 7.000 volgers op Instagram en groeit het aantal lezers elke maand.

Wat vonden jullie nou de meest interessante artikelen om te lezen? Bekijk hieronder de berichten met de meeste views.

1. Live updates: uitbarsting vulkaan op Bali

De Gunung Agung stond op uitbarsten, de enige vraag was eigenlijk wanneer het zover zou zijn. In dit artikel zette Mountainreporter Edwin alles op een rij.

2. Het ongelofelijke verhaal van Maria Furtner

De Duitse Maria Furtner, die dit jaar op 93 jarige leeftijd overleed, vertrok op 17 jarige leeftijd naar de Chiemgauer Alpen. Het enige wat zij mee bracht waren haar koeken. Ze verbleef op de alm van haar familie, waar ze regelmatig kwam als klein meisje. Toen het vee terugkeerde bleef Maria op de alm, om vervolgens nooit meer weg te gaan. En dat zonder luxe. Het ongelofelijke verhaal (ze werd onder andere bedolven onder een lawine) lees je hier 

3. Voor 1€ een huis kopen op Sardinië? Het kan nu!

In juni plaatsten wij een artikel over een unieke actie in Sardinië. Er stonden namelijk huizen te koop, en dat voor 1 euro! De bedoeling van het project was het tegengaan van de leegstand in het dorp Ollolai. De oorspronkelijke inwoners van het dorpje trokken namelijk weg, op zoek naar een goede baan. Meer lezen? Kijk hier!

4. Vulkaan Bali Gunung Agung op uitbarsten?

20 september waren de eerste tekenen van een uitbarsting gespot op Bali. Er deden zich namelijk twee kleine aardbevingen voor op de flanken van de vulkaan. Er was nog geen vulkanische activiteit waargenomen maar de paraatheidsstatus werd tot tweemaal verhoogd. Lees hier hoe dat zat!

5. Trailrunning: de 6 beste trails in Europa

Trailrunning is hot en dat bleek ook uit de views van dit artikel. Reporter Matthijs heeft als doel om in 2018 een trail door de bergen van Europa te rennen. In dit artikel deelt hij zijn top 6 trailwedstrijden in Europa. Doe jij met hem mee?

Dit waren ze dan, de top 5 best gelezen artikelen in 2017! Waar zou jij in 2018 meer over willen lezen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Wist je al dat je ons ook kunt volgen op Facebook, Twitter en Instagram?


Doe ook mee met onze win-acties en maak kans op mooie prijzen


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer