Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Het einde van het jaar is in zicht, de lijstjes worden gemaakt en de goede voornemens worden uitgesproken. Ook wij maken de balans op. In april 2017 publiceerden wij ons eerste artikel, begonnen wij met 0 likes op Facebook en weinig views in de eerste weken. Nu zijn we in december beland en is het tijd om terug te kijken naar de eerste acht maanden van ons bestaan. Ondertussen hebben we bijna 5.000 Facebook fans, 7.000 volgers op Instagram en groeit het aantal lezers elke maand.

Wat vonden jullie nou de meest interessante artikelen om te lezen? Bekijk hieronder de berichten met de meeste views.

1. Live updates: uitbarsting vulkaan op Bali

De Gunung Agung stond op uitbarsten, de enige vraag was eigenlijk wanneer het zover zou zijn. In dit artikel zette Mountainreporter Edwin alles op een rij.

2. Het ongelofelijke verhaal van Maria Furtner

De Duitse Maria Furtner, die dit jaar op 93 jarige leeftijd overleed, vertrok op 17 jarige leeftijd naar de Chiemgauer Alpen. Het enige wat zij mee bracht waren haar koeken. Ze verbleef op de alm van haar familie, waar ze regelmatig kwam als klein meisje. Toen het vee terugkeerde bleef Maria op de alm, om vervolgens nooit meer weg te gaan. En dat zonder luxe. Het ongelofelijke verhaal (ze werd onder andere bedolven onder een lawine) lees je hier 

3. Voor 1€ een huis kopen op Sardinië? Het kan nu!

In juni plaatsten wij een artikel over een unieke actie in Sardinië. Er stonden namelijk huizen te koop, en dat voor 1 euro! De bedoeling van het project was het tegengaan van de leegstand in het dorp Ollolai. De oorspronkelijke inwoners van het dorpje trokken namelijk weg, op zoek naar een goede baan. Meer lezen? Kijk hier!

4. Vulkaan Bali Gunung Agung op uitbarsten?

20 september waren de eerste tekenen van een uitbarsting gespot op Bali. Er deden zich namelijk twee kleine aardbevingen voor op de flanken van de vulkaan. Er was nog geen vulkanische activiteit waargenomen maar de paraatheidsstatus werd tot tweemaal verhoogd. Lees hier hoe dat zat!

5. Trailrunning: de 6 beste trails in Europa

Trailrunning is hot en dat bleek ook uit de views van dit artikel. Reporter Matthijs heeft als doel om in 2018 een trail door de bergen van Europa te rennen. In dit artikel deelt hij zijn top 6 trailwedstrijden in Europa. Doe jij met hem mee?

Dit waren ze dan, de top 5 best gelezen artikelen in 2017! Waar zou jij in 2018 meer over willen lezen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Wist je al dat je ons ook kunt volgen op Facebook, Twitter en Instagram?


Doe ook mee met onze win-acties en maak kans op mooie prijzen


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

BBI Travel

Onvergetelijke reizen maak je met BBI Travel

De meest bijzondere bestemmingen beleef je met BBI Travel. Maak kennis met de ongerepte binnenlanden en kusten van Zweden, Noorwegen en Finland, ervaar de wildernis van Canada en IJsland, of maak een onvergetelijke meerdaagse hike in Ierland. Bij BBI Travel is jouw reis goed geregeld. Lees meer

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer