klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Het einde van het jaar is in zicht, de lijstjes worden gemaakt en de goede voornemens worden uitgesproken. Ook wij maken de balans op. In april 2017 publiceerden wij ons eerste artikel, begonnen wij met 0 likes op Facebook en weinig views in de eerste weken. Nu zijn we in december beland en is het tijd om terug te kijken naar de eerste acht maanden van ons bestaan. Ondertussen hebben we bijna 5.000 Facebook fans, 7.000 volgers op Instagram en groeit het aantal lezers elke maand.

Wat vonden jullie nou de meest interessante artikelen om te lezen? Bekijk hieronder de berichten met de meeste views.

1. Live updates: uitbarsting vulkaan op Bali

De Gunung Agung stond op uitbarsten, de enige vraag was eigenlijk wanneer het zover zou zijn. In dit artikel zette Mountainreporter Edwin alles op een rij.

2. Het ongelofelijke verhaal van Maria Furtner

De Duitse Maria Furtner, die dit jaar op 93 jarige leeftijd overleed, vertrok op 17 jarige leeftijd naar de Chiemgauer Alpen. Het enige wat zij mee bracht waren haar koeken. Ze verbleef op de alm van haar familie, waar ze regelmatig kwam als klein meisje. Toen het vee terugkeerde bleef Maria op de alm, om vervolgens nooit meer weg te gaan. En dat zonder luxe. Het ongelofelijke verhaal (ze werd onder andere bedolven onder een lawine) lees je hier 

3. Voor 1€ een huis kopen op Sardinië? Het kan nu!

In juni plaatsten wij een artikel over een unieke actie in Sardinië. Er stonden namelijk huizen te koop, en dat voor 1 euro! De bedoeling van het project was het tegengaan van de leegstand in het dorp Ollolai. De oorspronkelijke inwoners van het dorpje trokken namelijk weg, op zoek naar een goede baan. Meer lezen? Kijk hier!

4. Vulkaan Bali Gunung Agung op uitbarsten?

20 september waren de eerste tekenen van een uitbarsting gespot op Bali. Er deden zich namelijk twee kleine aardbevingen voor op de flanken van de vulkaan. Er was nog geen vulkanische activiteit waargenomen maar de paraatheidsstatus werd tot tweemaal verhoogd. Lees hier hoe dat zat!

5. Trailrunning: de 6 beste trails in Europa

Trailrunning is hot en dat bleek ook uit de views van dit artikel. Reporter Matthijs heeft als doel om in 2018 een trail door de bergen van Europa te rennen. In dit artikel deelt hij zijn top 6 trailwedstrijden in Europa. Doe jij met hem mee?

Dit waren ze dan, de top 5 best gelezen artikelen in 2017! Waar zou jij in 2018 meer over willen lezen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Wist je al dat je ons ook kunt volgen op Facebook, Twitter en Instagram?


Doe ook mee met onze win-acties en maak kans op mooie prijzen


Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Canary Hiking

Eilandavontuur te voet: verken La Gomera en El Hierro

Canary Hiking nodigt je uit om de verborgen juweeltjes van de Canarische Eilanden te ontdekken tijdens onze onvergetelijke trektocht door La Gomera en El Hierro. Maak je klaar om te wandelen, met onze deskundige gidsen, door ongerepte bossen, langs adembenemende kliffen en historisch charmante dorpjes. Lees meer