win-actiecasio winnen

Niks lekkerder dan sporten in de buitenlucht .. outdoor in de bossen of de bergen aan je conditie werken. Maar heel soms kom je tijdens zo’n trainingsrondje onverwachts een dier tegen en loopt dit uit in een serie van bizarre achtervolgingen.

Mountainreporters verzamelde een aantal bizarre sporters-achtervolgingen voor je !

Op foto 1 beginnen we nog redelijk ongevaarlijk: deze vrouwelijke wielrenner, waarschijnlijk in een Oostenrijks dorpje, fietst op een rustige zondagochtend een trainingsrondje als ze plotseling moet vluchten voor een boze koe.

wielrenner achterna gezeten door koe

Zin in een nieuw persoonlijk record? Schrijf je dan in voor deze marathon

Op deze foto zie je een vrijwillige “encounter” met wilde dieren. Marathonlopers doen mee aan een bijzonder marathon in Afrika waarbij het parcours dwars door een natuurreservaat met wilde dieren gaat. In dit geval passeert er een groep gnoes voor de camera en zie je op de onderstaande foto een hele groep dieren oversteken. Al met al een bijzondere setting voor een marathon en met zo’n wild dier op je hielen ren je vast en zeker de allersnelste rondetijd ooit!

Foto 3 is een bijzondere ! Deze is genomen in Slovenië; in een natuurpark waar ook beren wonen. Deze twee mountainbikers zijn nietsvermoedend bezig met een mountainbikeparcours in de bossen als er plotseling vanuit het niets een bruine beer aankomt rennen en hen wil aanvallen. Wat zou jij doen als je die tweede fietser zou zijn?

Foto 4 : Opnieuw een beer in de achtervolging; maar dit keer in Canada. Hier maakt een wielrenner een lekker rondje op zijn fiets tot hij plotseling bijna wordt aangevallen door een bruine beer! Wat zou jij doen? Bij deze foto vragen we ons wel af: is deze echt?

Foto 5: een bizarre foto van een kajakker die oog in oog komt met 2 hongerige walrussen… Wij zouden heel hard maken dat we wegkomen bij deze kolossen van een paar honderd kilo!

En last but not least: foto 6; waarop te zien hoe een groep mountainbikers tijdens een race een giraffe passeert. De giraffe blijft eerst nog rustig liggen, maar staat uiteindelijk op en begint mee te rennen in de race. Waarschijnlijk opgeschrikt door de helikopter waar de fotograaf in zit. Een tweede giraffe zet het ook op een rennen!

Wie heeft er gewonnen denk jij?


Vind je dit artikel interessant? Lees dan ook:

 • Uitzicht vanaf de Bugarach
  Buitenaardse beklimming van de ‘heilige’ Franse berg Bugarach
  Buitenaardse beklimming van de Bugarach Door:...
 • Ai/Ais park.
  Mountainbiken in de duisternis van de Afrikaanse woestijn
  Mountainbiken in de duisternis van...
 • Canon roadhouse
  8 redenen om de Bergwoestijn in Namibië en Zuid Afrika te bezoeken
  De Bergwoestijn in Namibië en...
 • Een weekend 'traditionele' mountainbikeroutes rijden in Zuid-Limburg
  Traditionele mountainbikeroutes Door: André Deunhouwer Mountainbiken is...

advertentievoigt travel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here