klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Zelf ben ik van de school ‘weerstand komt niet vanzelf’, maar blijkbaar stikt het in Nederland van de mensen met smetvrees. John Williams (bekend van programma’s als Help mijn man is klusser, Een dubbeltje op zijn kant en SOS mijn vakantie is een hel) brengt namelijk de zogenaamde Mr. John Travel Hygiene kit op de markt.

De Mr. John Travel-wattes?

Presentator John Williams zag vooral tijdens zijn programma SOS mijn vakantie is een hel de meest smerige hotelkamers. Dat geloof ik graag, want dat zijn meestal voor een appel en een ei door jongeren gehuurde aftandse onderkomens. Daar red je het niet met een emmertje sop.

Het inspireerde John echter om iets te bedenken waarmee je kunt onderzoeken hoe schoon de hotelkamer of het appartement is waar je verblijft. Het werd een etuitje waarin onder meer een uv-lamp, handschoenen en hygiënische doekjes zitten. En blijkbaar slaat hij de spijker hiermee op z’n kop (om even in de Help mijn man is klusser-termen te blijven), want er is veel interesse in vanuit binnen- en buitenland.

John Williams met z'n kit onder z'n arm
John Williams met z’n kit onder z’n arm

En dit zit er in het tasje

Tsja, wat moet je je voorstellen bij een ‘Travel Hygiene kit’? Volgens John zijn de volgende attributen essentieel voor een schone hotelkamer. Komt ‘ie.

Uv-lamp
Met de uv-lamp waan je je een echte CSI-rechercheur. Licht uit, lampje aan, en lekker zoeken naar achtergebleven lichaamsvocht in beddengoed, gordijnen of tegen de muur. Misschien vind je nog wel wat bewijsmateriaal voor die nooit opgeloste moord van lang geleden!

Desinfectiedoekjes
Vanaf nu pak je niet eerst je koffer uit of ga je met een biertje in de hand van die mooie zonsondergang genieten. Nee, nee. Eerst is het tijd voor de desinfectiedoekjes voor de schoonmaak. Aangeraden wordt in ieder geval de deurklinken, lichtknopjes en het sanitair te desinfecteren.

Desinfecterende spray
Om te voorkomen dat er ook nog maar ergens één eigenwijze bacterie te vinden is, kun je na de doekjes nog even lekker aan de gang met de desinfecterende spray. Vergeet ook je eigen handen niet, stel je voor dat je in al je enthousiasme toch al ergens het licht hebt aangedaan voordat je de doekjes uit je tas kon halen.

Hygiënehoes voor de afstandsbediening
Laat dit even op je inwerken, mensen. Er zit dus een plastic zakje in de kit. Dat je om de afstandsbediening kunt doen. Dat betekent dat er mensen zijn die behoefte hebben aan een plastic hoesje om de afstandsbediening. En dus mensen die op vakantie televisie gaan kijken, maar dat terzijde.

Mr. John cleaning check
Dacht je dat het niet gekker kon na het afstandsbedieningszakje? Jawel hoor! Je kunt bijvoorbeeld je bedlinnen of het sanitair markeren met een onzichtbare smiley. Nadat je kamer is schoongemaakt haal je je uv-lamp weer uit het vet om te zien of dat wel goed gedaan is.

Hygiënehandschoenen
Stel je voor dat je ook maar iets in je hotelkamer met je blote handen zou moeten aanraken. Ieeeeeehhhw!!! Neen, beter trek je een paar van Johns hygiënehandschoenen aan, om ze pas in het vliegtuig terug weer uit te trekken. Of nee, hou ze daar dan ook maar aan, want het uitklaptafeltje voor je schijnt pas écht smerig te zijn.

De Travel Hygiene kit is inmiddels te koop

Goed. Als Mr. John dit bericht een maand of vier eerder naar buiten had gebracht, had ik mijn schoen opgegeten mocht het geen 1-aprilgrap zijn. Maar aangezien de kit nu toch echt in de schappen ligt, kun je ‘m dus daadwerkelijk kopen. Zou het een grote hit worden?

De Mr. John Travel Hygiene kit is vanaf 10 juli 2018 verkrijgbaar in alle Nederlandse en Belgische filialen van de Trekpleister en de Kruidvat.

Bron: Johnwilliams.nl en Kruidvat
Foto: Johnwilliams.nl en Pixabay

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer