ADVERTENTIE

Klik hier voor de mooiste bergwandelingen en huttentochten in Oostenrijk

 

Maak de reis van je dromen en ontvang ook nog eens 30000 dollar

Droom je ervan om je baan op te zeggen en de wereld rond te reizen, dan is dit het moment voor jou. SToK-bbatical is gelanceerd door de Amerikaanse brouwerij SToK en is op zoek naar drie gegadigden om een welverdiende break te nemen van hun werk om hun dromen waar te maken. Het bedrijf zal elke kandidaat $30.000 geven om de kosten voor de droomreis te dekken, waarvan $20.000 is bedoeld voor vlucht en en accommodatie en $10.000 om vrij te besteden.

Een break van twee tot vier weken

De twee tot vier weken durende break moet worden opgenomen in de periode van 1 oktober tot 15 december 2019 en de perfecte kandidaten moeten hun weg weten te vinden op social media en hun reis willen vastleggen door middel van foto’s en video’s.

Volgens het bedrijf heeft iedereen een droom die ze willen nastreven als je niet gebonden zou zijn aan de verplichtingen van het leven en de beperking van te weinig geld. Om mee te doen kun je een email sturen voor maandag 2 september 2019, waarin je in maximaal driehonderd woorden uitlegt wat je huidige baan is en wat je wenst te doen als je $30.000 had om uit te geven.

Maak de reis van je dromen ….naar Noorwegen misschien?

Kijk voor meer informatie op de website van SToK.

Bron: Lonely Planet

Klik hier voor meer informatie over duurzaam reizen naar Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.