Advertentie
Reizen naar Fins Lapland
Klik hier voor meer informatie over de reizen naar Fins Lapland 

 

Het bekende Discovery Channel is op zoek naar een stagiair die er altijd al van heeft gedroomd om de wereld rond te reizen. Zij zoeken een opvolger voor de zeer populaire Ben Mikha die vorig jaar uitverkorene was uit 50.000 andere sollicitanten.

Ben Mikha, de 26-jarige Aucklander post de meest prachtige jaloersmakende foto’s op Facebook en Instagram. Neem zelf maar eens een kijkje op zijn account. Zijn opvolger moet uiteraard avontuurlijk zijn en zeer creatief. Ervaring met social media storytelling is wel een vereiste. Je moet dus lekker losjes voor de camera kunnen babbelen en het mooiste nieuws is…je mag een vriend of vriendin mee nemen tijdens je reizen!

Kravica
Kravica watervallen

Waar kom je zo al?

Deze reis om de wereld brengt je in ieder geval in de volgende landen; Japan, de  Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Kroatië en Duitsland. Je brengt dan van ieder land een mooi reisverslag uit wat gepubliceerd gaat worden op de sociale mediakanalen van Discovery Channel.

Wat moet je er voor doen?

Zorg dat je opvalt met je eigen gemaakte videofilmpje van 30 tot 60 seconden zodat je die andere 50.000 andere sollicitanten ver achter je laat. Stuur daarnaast ook nog een foto in van een fantastische reis die je zelf hebt gemaakt met een verslag erbij, waarom deze juist zo memorabel voor je was. Schiet op want solliciteren kan nog tot 17 december, klik hier.

Let the trip begin!!

Credits hoofdfoto: Wikimedia


Lees hier over de reiservaringen van onze reporters


 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats je reactie
Vul hier je naam in