Bergans of Norway

Onze reizen zijn mede mogelijk gemaakt door Bergans of Norway

Testers gevraagd, ga op stedentrip met een wildvreemde

Door Karin Nijhof

Dating-apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ben jij je Mr. Perfect nog niet tegengekomen? Lees dan vooral even verder. Er is namelijk een nieuw concept en jij kan jezelf of een andere hiervoor opgeven. Er worden namelijke testers gevraagd voor een uniek concept. Ik vind het een geweldig idee en ben benieuwd of jij net zo onder de indruk  bent. Daar komt ie dan….Ga op stedentrip met een wildvreemde!

Ontmoet elkaar op de luchthaven

Met een wildvreemde op stedentrip. Daar moet je natuurlijk wel lef voor hebben. Het is te vergelijken met het programma “married at first sight” maar dan zonder camera’s en zonder te trouwen. Het concept gaat als volgt. De eerste date zal plaats vinden op een van de drie Nederlandse luchthavens. Vervolgens stap je samen met deze date in het vliegtuig naar een stad binnen Europa. Daar is één kamer in een hotel geboekt.

Lig jij binnenkort met een wildvreemde in bed tijdens een surprise-stedentrip. Bron: pixabay

Dat betekent dus dat je samen met je date een hotelkamer deelt. Slapen doe je in hetzelfde bed. De stedentrip duurt in totaal drie dagen. Je zit dus 72 uur op elkaars lip. Dit kan of heel romantisch zijn, of iets wat je nooit meer wil doen. Je bent in ieder geval een ervaring en avontuur rijker.

Holidates

De bedenkers van dit concept zijn de oprichters van de site weflycheap.nl. Het matchingproces wordt gedaan door een ander bedrijf.

Als het experiment slaagt, dan kun je in de toekomst dus “blind” gaan daten op stedentrip. Lijkt het jou leuk om de tester te zijn van dit unieke experiment? Geef je dan op via Holidates en ontvang een lange en persoonlijke vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst is het afwachten of ze een perfecte match voor je gevonden hebben. Matchen gebeurt aan de hand van de ingevulde vragenlijst waarbij ze kijken naar eigenschappen, voorkeuren en reisinteresses.

En dan?

In de eerste week van september hoor je of je samen met een match op stedentrip mag. Er zitten een aantal voorwaarden aan dit concept die terug zijn te lezen op de site van weflycheap.nl

Bron: www.weflycheap.nl/holidates/


Heb je al meegedaan aan een van onze win-acties?


klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Nordic

Scandinavië – natuur voor iedereen

Hoge bergpieken, onaardse landschappen, wonderlijke fjordenkusten, oneindig uitgestrekte bossen en boven alles: rust en ruimte. Kies jij voor een vakantie naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of misschien wel IJsland? Voor ieder reisgezelschap heeft Scandinavië een perfecte vakantie in huis. Lees meer

Little America

Unieke rondreizen door het noordwesten van de VS

Ontdek de Pacific Northwest door de ogen van de locals met Little America. Je verblijft in kleinschalige accommodaties, midden in de overweldigende natuur van Oregon en Washington. Maak kennis met de vriendelijke hosts en beleef een unieke en onvergetelijke reis, ver weg van het massatoerisme.
Lees meer

Andorra

Atypical Andorra

Als je wilt dat je winter anders is dan anders, kom dan ontdekken dat je in de sneeuw van Andorra niet alleen kunt skiën. Andorra heeft maar liefst 300km aan skipistes, verdeeld over skigebieden. Maar er is meer. Veel meer! Lees hier alles over wintersporten in Atypical Andorra. Lees meer