klik voor bijzondere reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië


 

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een foto ziet en je je afvraagt wat het verhaal achter de foto is. Ik heb dat regelmatig en heb pas rust als ik het verhaal achter de foto weet. En dus ga ik dan op onderzoek uit. Zo ook met deze foto die mij onder ogen kwam:

foto
Het verhaal achter de foto | Foto credits: Ali Rahman Bilgin

HAMDU SENA BILGIN

Het meisje op de foto heet Hamdu Sena Bilgin en is pas 11 jaar oud. Ze woont met haar familie in de Turkse provincie Rize, gelegen aan de Zwarte Zee. Hamdu Sena is naast scholier ook herder en dagelijks trekt zij met haar geiten de bergen van Yagcilar in.

VERRASSING IN DE BERGEN

Op de terugweg van een heerlijke wandeling in de bergen ontdekte Hamdu Sena dat bij één van haar geiten de bevalling was begonnen. De reis naar huis moest nog maar even wachten en het meisje wachtte samen met haar geiten en schaapshond Tommy tot het baby-geitje was geboren.

foto
Samen wachten tot het geitje is geboren | Foto credits: Ali Rahman Bilgin

VEILIG NAAR HUIS

Na de verrassende bevalling in de bergen, deed Hamdu Sena het baby-geitje in haar schoolrugzak en deze bond ze goed vast op de rug van haar schaapshond Tommy. De moedergeit stopte ze in een andere rugzak en deze droeg ze zelf. Samen met haar geiten en Tommy vervolgde ze haar weg naar huis. Ze was een mooi geitje en een bijzondere ervaring rijker!

(Bron: Hürriyet)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 

Val d'Aran

Ga naar Val d’Aran in de Pyreneeën

De natuur in Val d’Aran is geweldig en uitbundig. Met hoge bergtoppen boven de 3000 meter, prachtige gletsjermeren en oneindig groene hellingen is Val d’Aran geweldig voor enthousiaste outdoorliefhebbers en fanatieke bergwandelaars en fietsers. Ga wandelen, mountainbiken, fietsen, watersporten en skiën in deze Noord-Spaanse regio tegen de grens met Frankrijk. Lees meer

BBI Travel

Voordelige reizen door Noorwegen

Ongerept Noorwegen beleef je met BBI Travel. In Noorwegen ervaar je spectaculair natuurschoon en levendige dorpjes. Tijdens jouw rondreis verblijf je in gemoedelijke hotels en pensions. Boek jouw rondreis via BBI Travel en verzeker jezelf van een vakantie om nooit te vergeten. Lees meer

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer