Het superior vijfsterren ski- en sparesort Zürserhof is een van de beste hotels van Oostenrijk. Waar de allerhoogste normen gelden voor een internationaal publiek, ligt de nadruk ook op milieuverantwoord werken en energiezekerheid. “Wij zijn zelfvoorzienend”, kan de familie Skardarasy met een gerust geweten zeggen. De warmte in het Zürserhof komt voor honderd procent van de biomassa-verwarmingsinstallatie in Lech, de groene stroom uit Vorarlberg en het water uit de eigen bron.

“Onze gasten kunnen bij ons zorgeloze dagen doorbrengen,” zegt de familie Skardarasy. En het Zürserhof gaat nog een stap verder als het gaat om duurzame levenskwaliteit: dankzij de Symbioceuticals Harmonizer-technologie in het hotel is het ski- en sparesort vrij van negatieve milieu-invloeden. Elektrosmog, fijnstof en andere verontreinigende stoffen worden geneutraliseerd.

Meer welzijn en minder stress

Meer welzijn, minder stress en een gezondere omgeving zijn het resultaat. Winterse vakantiegangers die excellente gastvrijheid waarderen, komen al sinds lang naar het Zürserhof. Het hotel ligt vlak aan de pistes van Zürs op een comfortabele en luxueuze ski-in-ski-out locatie. Skipassen zijn verkrijgbaar aan de receptie, in de skikelder halen skiërs hun skischoenen uit verwarmde compartimenten.

De privé-skileraren halen hun ‘leerlingen’ op in het hotel, ’s nachts worden de ski’s verzorgd of de gasten van het Zürserhof lenen dagelijks de nieuwste skimodellen om te testen. De sportwinkel in het hotel biedt deskundig advies, sportuitrusting van topkwaliteit en een volledige service. Professionele begeleiding in het skigebied wordt gegarandeerd door de beste skileraren en gidsen van het land.

De gasten van het Zürserhof kunnen hun auto gerust thuislaten. Het team van het hotel organiseert flexibel elke gewenste transfer. De Aureus SPA van het Zürserhof is een van de beste wellness-adressen ter wereld. De vele nieuwe kamers en suites zijn met veel zorg ingericht.. Het wekelijkse culinaire programma van het Zürserhof is een plezierreis op zich. Op 30 november 2022 opent het Zürserhof het winterseizoen.

Zürs 75, 6763 Zürs am Arlberg, Oostenrijk | +43/(0)5583/3165 | hotel@zuersdorf.at | www.zuerserhof.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.