“El Portixol” verenigt op unieke wijze traditie met moderne stijl en comfort. Dit kleine en exclusieve hotel bevindt zich op een bevoorrechte locatie in de haven van Portixol, op slechts een korte wandeling van Palma en zijn majestueuze kathedraal. Het restaurant van het hotel is een van de populairste gastronomische adressen van het eiland. En de gastheren hebben nog veel meer hoogtepunten in petto: de Palma Sport & Tennis Club behoort tot de Portixol Group, evenals het klassieke privémotorjacht Falcao Uno.

Dit buitengewone boetiekhotel met slechts 25 kamers is gelegen in de levendige luxewijk van Palma en staat hoog aangeschreven bij individualisten die het extravagante en bijzondere op prijs stellen. De Zweedse hotelierpartners Landström bewijzen dat ze er een handje van weg hebben om smaakvolle interieurs te creëren. Alleen wat de esthetische ziel raakt, krijgt een plaatsje in het hotel.

De kamers zijn ingericht met objecten van het merk Contain: twee jonge creatievelingen van Mallorca, die naam maken met hun interieurcollecties. Meubilair, lampen en accessoires van heinde en ver versmelten tot een bezienswaardig geheel, waarbij altijd de “insidertips” van de kunst- en designscene in het oog worden gehouden. En zo schitteren het restaurant, de bar en het terras niet alleen met hun culinaire hoogstandjes, maar ook met de architectonische vormgeving.

Aan het exclusieve buitenzwembad met uitzicht op de blauwe zee sluit een elegante spa aan. Hier genieten de hotelgasten van een ruim aanbod rustgevende behandelingen. Er staan nieuwe fietsen en e-bikes klaar. Hiermee kunnen hotelgasten zich op een milieuvriendelijke en flexibele manier verplaatsen in Palma en de haven van Portixol. Hotel Portixol is een insidertip voor een heerlijke time-out.

Palma Sport & Tennis Club

De Palma Sport & Tennis Club in het hart van de levendige wijk Santa Catalina is een stedelijke oase voor sport, wellness en een heerlijke time-out. De tennisclub bestaat al sinds 1964. Tegenwoordig wordt dit trefpunt voor sport, luxe en stijl uitgebaat door de Portixol Group. Waar vroeger de adel elkaar ontmoette voor een partijtje tennis, bevindt zich nu een exclusieve club voor een internationaal publiek dat zich wil onderdompelen in een geweldige ambiance, en wil genieten van sport en wellness. De focus ligt nog altijd op tennis. Bij toernooien biedt het centercourt plaats aan 1.200 toeschouwers. Daarnaast kan er worden getennist op vijf exclusieve gravelbanen.

Maar dit “verborgen paradijs” in het stadsleven heeft nog veel meer te bieden: je vindt er ook een ultramodern fitnesscentrum, een sauna en spa, een zwembad van 25 meter en een outdoorzone om te chillen. In het stijlvolle restaurant ontmoeten de sportievelingen elkaar al na de work-out voor een gezond ontbijt. De hele dag door spreken mensen hier af met hun vrienden om een praatje te maken, of ze komen er relaxen met een lekkere kop koffie en een boek. 

Exclusieve party op een privéjacht

Een tochtje op zee met een privéjacht, een exclusieve party aan boord, een diner op de blauwe zee: deFalcao Uno maakt het allemaal mogelijk. Dit klassieke luxejacht ligt aangemeerd in de haven van Palma de Mallorca. Boek deze parel voor feesten van allerlei aard, voor een dagtocht of gewoon een paar ontspannende uurtjes voor zes tot 65 personen. 

De hutten en dekken uit vervlogen tijden zijn met veel liefde gerestaureerd. De sfeer is betoverend. Dit unieke jacht straalt comfort, elegantie en klasse uit. De charterprijs is inclusief crew, brandstof, een welkomstdrankje en water. Voor de organisatie van feestelijkheden staat het team van de Portixol Group je met raad en daad bij. 

Meer informatie en beschikbaarheid vind je op www.portixol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.