Bij de eerste gelegenheid, zodra zich een paar vrije dagen aandienen, pakken gezinnen hun wandelschoenen en zwembroeken in en verheugen zich op zorgeloze, “easy going” dagen in de bergen van Tirol. Das SeeMOUNT Active Nature Resort in het Paznauntal bezorgt jong en oud onvergetelijke zomerdagen. Hier speelt het geen rol of de kinderen enthousiaste bergbeklimmers zijn of de natuur liever op hun eigen tempo ontdekken.

Maak een wandeling vlak bij het hotel, ga fietsen, bouw een dam in de bergbeek, observeer de dieren in het bos, ruik, voel en proef. De regio See-Kappl-Ischgl-Galtür is één groot “outdoorspeelplein”. Wil je even uitrusten van je avonturen met de wandelschoenen of de fiets? Leef je dan uit in het spel-, sport- en waterpark in het dorpscentrum. Het zwemmeer van See biedt de kinderen volop pret. 

Ontspannende uurtjes voor en met kinderen

Na een dag vol belevenissen hullen de kleintjes zich in een zachte kinderbadjas en genieten van ontspannende uurtjes in de Family Relax Room. SeeMOUNT weet wat ouders en kinderen nodig hebben. Moderne gezinssuites, de Happy Kids-ruimte om te spelen en veel praktische extra services voor de kinderen leveren een grote bijdrage aan Active Family Life.

Van kinderbedje tot kinderstoel, van kleurset in het restaurant tot kindermenu: onze jongste hotelgasten krijgen alle aandacht. Gezinnen die willen relaxen in de SpaMOUNT waarderen de eigen textielsauna en de outdoor-infinitypool. In de SeeMOUNT Movie Room, de bioscoop van het hotel, komen de filmliefhebbers bij elkaar. We vertonen dagelijks kinderfilms.

Wie kinderen heeft, weet dat je altijd voorbereid moet zijn op honger en dorst. Daarom staan er bij SeeMOUNT van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat grote en kleine hapjes klaar. Geniet van het uitgebreide ontbijt, een verse SeeMOUNT Light Lunch, zoete lekkernijen in de namiddag, onbeperkt koffie en thee drinken tot 17 uur en Drinks4free aan de alcoholvrije Juice Bar tot 17 uur.

Fine dining

’s Avonds serveren we een heerlijk 5-gangenmenu. In de formule genieterspension plus beleven fijnproevers de exclusieve ervaring van fine dining. In een stijlvolle setting serveren topchefs oog- en tongstrelende lekkernijen, gemaakt van hoogwaardige regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Dat maakt je vakantiedagen flexibel en verwent je op culinair gebied.

De jonge, dynamische gastheren van hotel SeeMOUNT doen er alles aan om genieters, natuurliefhebbers en gezinnen een zorgeloze time-out in de bergen te bezorgen.

Servicepakketten SeeMOUNT

Wandelpakket inbegrepen in de prijs

 • Rugzakken, telescoopstokken, wandelkaart en indien nodig regenbescherming worden gratis uitgeleend
 • Onbeperkt wandelplezier rechtstreeks vanuit het hotel
 • Wekelijks van maandag tot en met vrijdag uitgebreid aanbod van begeleide wandelingen door het bureau voor toerisme (deels tegen betaling)
 • Afsluitbare kasten met droogfunctie voor schoenen en wandelkleding
 • Alle inbegrepen services van SeeMOUNT

Mountain- & e-bikeservicepakket

 • Aanbeveling van fietstochten naar de mooiste plekjes in de regio
 • Zo goed als nieuwe mountainbikes, e-bikes en fully’s (tegen betaling) te huur in de naastgelegen sportwinkel (speciale tarieven)
 • Duidelijke fietskaart (gedetailleerde informatie met hoogteprofielen, kilometergegevens, moeilijkheidsgraad enz.)
 • Actuele fietstijdschriften om in te bladeren en te grasduinen
 • Droogruimte voor kleding en schoenen
 • Afsluitbare fietsenstalling voor je eigen fiets
 • Fietswasplaats, gereedschapskist en luchtcompressor
 • Alle inbegrepen services van SeeMOUNT

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.